fbpx
Find os her
EVN Efterskolen ved Nyborg

Den blev lækket for et par dage siden. Kevin Durants uheldige optræden på twitter.

Han responderede fra sin officielle twitter-konto til en fan, og det kunne lyde som et forsøg på at forsvare sig selv iklædt en andens identitet. Spekulationerne startede straks – Durant havde sikkert flere hemmelige twitter-konti, hvorfra han forsvarede sig selv, og denne gang havde han glemt at skifte profil. Pinlighederne lå i kø og ventede på superstjernen, der i dag kom med sit svar.

“Jeg bruger twitter til at kommunikere med fans. Denne gang gik det lidt for vidt. Jeg elsker at spille basket, og så sker sådan noget her, når man debatterer. Jeg fortryder dog, at jeg brugte min tidligere træners navn, og at jeg brugte organisationen i negative vendinger. Det var idiotisk og barnligt!”

Spørgsmålet Durant fik på twitter drejede sig om, hvorfor han skiftede fra OKC til Warriors, og KD responderede fra sin officielle konto: “He didn’t like the organization or playing for Billy Donovan. His roster wasn’t that good, it was just him and Russ”.

På det direkte spørgsmål om, hvorvidt han har flere kontoer til at forsvare sig selv, afviser Durant. “Jeg har en separat konto, som jeg bruger til familie og venner.

Ifølge flere medier har Durant officielt undskyldt overfor Billy Donovan. Samtidig udtaler han, at han den næste tid vil trække sig lidt fra twitter-mediet.

 

Foto: FIBA.com

Mere fra Golden State Warriors