fbpx
Find os her

NBA

Disse datoer skal du smide ind i din NBA kalender med det samme

I går blev det længeventede program for NBA præsenteret, og det byder på mange spændende nye tiltag. Og så fik vi overblik over hvordan NBA kalenderen ser ud for 2018/2019.

Foto: Keith Allison

Allerede den 28. september, kan NBA hungrende basketball fans glæde sig, for her starter NBA Preseason nemlig. Her kan man så småt begynde, at få indblik i holdenes kvaliteter, og måske fornemme hvem der blive næste sæsons store profiler.

Godt og vel 14 dage efter ender preseason, og holdene begynder, at gøre sig klar til den rigtige sæson, som lægger fra land en 16. oktober. Her kan vi i Danmark, allerede begynde at glæde os, for NBA annoncerede i går, at man vil sende 42 kampe i den bedste sendetid for Europa. Dvs. flere kampe lørdag og søndag aften mellem kl. 19 og 21.

Den 7. februar kommer den såkaldte Trade Deadline, hvor det er sidste chance for holdene at handle spillere. Det bliver som alt en bemærkelsesværdig dag, hvor der formentlig vil ske store ændringer i flere NBA trupper.

Allerede weekenden efter, er det tid til den årlige All Star, som i år finder steder i Charlotte.

Den 10. april er den regulære sæson slut, og der venter et slutspil, som formentlig vil være størst fokus på hvem der vinder western conference. Så husk at plot disse datoer ind i din kalender, så du kan være på forkant på højdepunkterne i denne sæson.

28. september – NBA Preseason starter
12. oktober – NBA Preseason slutter
16. oktober – NBA 2018/2019 starter
25. december – Juledag – med masser af kampe i primetime
21. januar – Martin Luther King Day – med masser af kampe i primetime
7. februar – NBA Trade Deadline
15. februar – 2019 NBA All-Star Weekend i Charlotte
10. april – Den regulære sæson er slut
13. april – NBA Playoffs starter

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra NBA