fbpx
Connect with us

LA Lakers

Dion Waiters til Lakers

Dion Waiters har tegnet en kontrakt med Los Angeles Lakers for resten af sæsonen. Nyheden kommer i kølvandet på, at Lakers for bare fire dage siden valgte at waive Troy Daniels.

Dion Waiters - Keith Allison - Flickr.com

Den 28årige veteran Dion Waiters har signed med Los Angeles Lakers og er til at finde på holdet resten af sæsonen, som støtte til Lebron James og Anthony Davis. Han har tegnet en såkaldt “veteran minimum”-kontrakt, som indbringer ham cirka en halv million dollars.

Waiters har ledt efter en klub, siden Miami Heat valgte at trade ham til Memphis Grizzlies, hvorefter  Grizzlies waivede ham omgående. Han har kun spillet tre kampe for Miami Heat i indeværende sæson.

Waiters har været skadesplaget de seneste tre sæsoner og har døjet med blandt andet en ankelskade, som han er blevet opereret for i januar 2018. Alligevel har Los Angeles efter prøvetræningen med Waiters, valgt at tegne ham på en kontrakt, der løber resten af sæsonen.

Der har været mange spekulationer, om hvem der skulle tage den sidste og 15. plads på Lakers’ mandskab, efter de waivede Troy Daniels for bare fire dage siden. Eftersigende har Lakers også haft tidligere “Sixth Man of the Year & NBA Champion”, JR Smith, til prøvetræning, men han har åbenbart ikke vist sit værd, eller også har Dion Waiters brilleret under samme session.

Waiters har været en skygge af sig selv, efter han pådrog sig sin skade tilbage i 2017, men Lakers håber, at han kan genfinde det gode spil fra starten hans Miami-år. Lakers har i den forbindelse forbeholdt sig retten til at cutte Waivers på et hvilket som helst tidspunkt, såfremt han dummer sig, eller ikke lever op til det forventede.

Lakers, som ligger nummer ét i Western Conference, spiller i nat topopgør mod Eastern Conference’ nummer ét, Millwaukee Bucks. Han forventes ikke at stille til start i nat, men er formentlig at finde i truppen søndag nat dansk tid, når Lakers møder Clippers.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

25 årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold, og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

More in LA Lakers