fbpx
Connect with us

NBA

Devin Booker er All Star

Devin booker er All Star for første gang. Han erstatter Damian Lillard i både trepointskonkurrencen og som All Star i søndagens kamp.

Devin Booker - Phoenix Suns - Flickr - Keith Allison

Tidligere på dagen kunne man i diverse medier og her på Fullcourt læse, at Damian Lillard måtte udgå i nattens kamp med en skade i sin højre lyske. Det betød, at han måtte sige farvel til sin rolle i årets trepointskonkurrence, og måske endnu værre – All Star-kampen på søndag.

To erstatninger skulle findes, og valget faldt på henholdsvis Devin Booker og ingen ringere end… Devin Booker. Han kommer altså til at erstatte Damian Lillard i begge discipliner.

Der havde i forvejen været stor debat om, at Devin Booker ikke var blevet valgt som All Star i år, da han har spillet på et utroligt højt niveau denne sæson. Han har i flere år været i betragtning, men nu er det en realitet. Han er All Star for første, men nok ikke sidste gang i karrieren.

Damian Lillard udpegede selv Booker som en værdig spiller til at overtage hans plads i All Star kampen, da han blev spurgt om det i et interview efter sin skade.

Men også i trepointskampen får vi Booker at se (igen). Det er fjerde gang han deltager og er et oplagt valg efter sin sejr i 2018. Han har været en dygtig trepointsskytte hele sin karriere, og i år er ingen undtagelse. Han snitter 35 procent på mere end fem skud pr. kamp i år.

Se resten af deltagerne i weekendens trepointskonkurrence her:

Deltagerne til All Star konkurrencerne er endegyldigt på plads

 

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

25 årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold, og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA