fbpx
Connect with us

Detroit Pistons

Detroit Pistons ramt af endnu en knæskade

Detroit Pistons må være på julemandens uartig-liste. Deres julegave var endnu en knæskade til en af deres kernespillere. Luke Kennard vil miste de næste seks kampe.

Foto: Flickr - Kevin Ward

Detroit Pistons’ guard Luke Kennard meldes ude i mindst to uger med senebetændelse i sit ene knæ. Den unge guard, som er i sin tredje sæson, har taget et stort spring fremad i år og blevet en vigtig spiller for Detroit.

Han scorer 15,8 point per kamp, hvilken er en forbedring på seks point i forhold til sidste år. Han henter 3,5 rebounds og uddeler 4,1 assists. Det sidste er hævet fra 1,8 og 1,7 i hans første to sæsoner. Hans gode spil har belønnet ham med ti minutters ekstra spilletid i denne sæson.

Kennard, som vil blive re-evalueret tidligst den 7. januar, forventes at miste seks kampe eller mere. Han er blot den seneste Pistons-spiller til at døje med knæproblemer. Således har Blake Griffin, Christian Wood og Derrick Rose for nylig haft problemer med deres knæ.

Detroit Pistons har ikke haft den start på sæsonen, som de ønskede sig efter, de kvalificerede sig til slutsspillet sidste år med 41 sejre. I øjeblikket har de vundet 11 kampe, og fivethirtyeight.com forudser, at de ender med 32 sejre. Pistons får kun en 16% chance for at komme slutsspillet af hjemmesiden. Tabet af deres tredjemest scorerende spiller vil selvfølgelig kun gøre slutspillet mere usandsynligt.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Detroit Pistons