fbpx
Connect with us

Derrick Rose har fortalt repræsentanter fra Cleveland Cavaliers, at han har intention om at skrive kontrakt med holdet der vandt mesterskabet i 2016.

Den tidligere MVP skriver angiveligt under på en ét-årig aftale som betaler ham $2.1 millioner – omtrent 13,5 millioner danske kroner – noget mindre end den max-kontrakt Derrick Rose glædede sig til sidste sæson.

Cleveland Cavaliers har – i relaterede nyheder – netop ansat en ny general manager i form af Koby Altman, som allerede har været ved telefonen i godt en måneds tid, siden klubben tog afsked med David Griffin.

Altman kan se frem til en hektisk periode, hvor signeringen af Derrick Rose i sidste ende kan komme til at give mening.

Kyrie Irving har indgivet en anmodning om at blive tradet inden den nye sæson. Derfor går Altmans arbejde nu på at finde den bedste aftale for at sende den 25-årige point guard afsted.

Cavaliers vil, ifølge ESPN’s Zach Lowe, forsøge at få nogle veteraner ind, men også en ung spiller at bygge på i fremtiden, hvis LeBron James beslutter sig for at forlade ‘The Land’ for anden gang næste sommer.

Og selvom Derrick Rose ikke kan følge med skyggen af sit tidligere MVP-jeg, så er det stadig en enorm opgradering fra den grå José Calderon og unge Kay Felder – sidstenævnte som kan ende med at blive cuttet af holdet inden sæsonstart.

LeBron James har formået så mange utrolige ting i sin karriere indtil videre, at hvis han tager et hold med Derrick Rose, JR Smith, Kevin Love og Tristan Thompson som sine med-startere til NBA Finals, vil det ikke engang komme på top fem-listen.

Så, Cleveland-fans. Selvom et farvel til Kyrie Irving er hjerteskærende, så ser det ud til, at kontoret forsøger at dække franchiset ind både til næste sæson, men også i det lange løb.

Foto: Keith Allison, Flickr

Køb dit NBA-gear her

More in Cleveland Cavaliers