Find os her

Derrick Rose har stået uden klub, siden han tilbage i februar blev løst fra sin kontrakt med Utah Jazz, men nu har han fundet et nyt hjem.

Han har skrevet kontrakt med Minnesota Timberwolves, hvor han genforenes med sin tidligere cheftræner, Tom Thibodeau og to tidligere holdkammerater fra Chicago Bulls, i form af Taj Gibson og Jimmy Butler.

Kontrakten løber resten af sæsonen, og er en enestående chance for den tidligere MVP, til at bevise sig selv, inden sæsonens afslutning.

Derrick Rose startede sæsonen ud for Cleveland Cavaliers, hvor det dog blev sparsomt med minutter, grundet skader og personlige problemer. Førstnævnte har været et tilbagevendende problem for den tidligere All Star, som har haft utallige knæproblemer og andre småskavanker siden skadeshelvedet begyndte i 2012.

Rose spillede i alt 16 kampe for Cavs denne sæson, hvor han snittede 9,8 point, 1,8 rebounds og 1,6 assists.

Om Thibs kan få Rose tilbage til fordums styrke får vi muligvis allerede en forsmag på i nat, hvor Wolves møder Boston Celtics.

Find odds på NBA på 1xBet.com

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Chicago Bulls