fbpx
Find os her

For et par uger siden rejste Derrick Rose fra Cleveland for at reflektere over sin karriere. De mange skader siden 2012 havde tæret på kræfterne. Rose forstuvede senest sin ankel i en kamp mod Milwaukee Bucks den 20. oktober. Tanken om en genoptræningsproces virkede uoverskuelig. Rose havde brug for at finde ud af, om det var det værd for ham at prøve at vende tilbage.

Det ser nu ud til, at han har besluttet sig: Han vil tilbage. Mandag meldte han sig tilbage i Cleveland klar til at begynde genoptræningen. I sidste sæson forlod Derrick Rose uden varsel New York Knicks, og det medførte stort mediefokus. Dette tilfælde er helt anderledes, da han har holdt sig i kontakt med holdet. Alle i Cavaliers organisation har vist støtte til Rose.

”Det har været en udfordrende og svær tid for Derrick. Vi vil fortsætte med at støtte ham og være tålmodige, når han vender tilbage til sine holdkammerater og banen,” siger Cavaliers’ GM Koby Altman i en pressemeddelse.

Tyronn Lue er ligeledes positiv over Roses beslutning. ”Han vil tilbage, og han vil spille. Og han er for ung. For ung og for talentfuld til at opgive dette så tidligt.” Lue fortsætter til ESPN: ”Jeg ved, han er frustreret, men som jeg sagde, jeg er glad for, at han er et godt sted nu, og vi er glade for, at have ham tilbage.”

Derrick Rose har misset 16 ud af 23 kampe i denne sæson, og Lebron James siger til ESPN, at det er umuligt at forstå, hvad Rose går igennem.

”Ingen af os kan forstå, hvad han går igennem. Det er umuligt, det er bare ikke til at forstå. Jeg støtter ham, hvad end han går igennem og vil være et skjold for ham, hvis han vil bruge os. Jeg håber, han vil bruge os.”

Der er endnu svært at sige, hvornår Derrick Rose er tilbage på banen, men i det mindste ser det ud til, at vi får ham at se på en basketballbane igen. Rose snitter i sine syv kampe for Cavaliers 14,6 point på knap 27 minutter.

Mere fra Cleveland Cavaliers