fbpx
Find os her

NBA

Deng bliver en del af ulveflokken

Luol Deng har som den seneste i flokken, taget turen fra tidligere tyr til ulv, og skal i den kommende sæson tørne ud for Thibodeaus Timberwolves.

Foto: Keith Allison - Flickr.com

Vi skrev tidligere at Luol Deng var blevet købt fri af sin kontrakt hos Los Angeles Lakers, men nu har den 33-årige forward allerede fundet sin nye arbejdsgiver.

Det bliver Minnesota Timberwolves, der får glæden af Dengs kvaliteter og han genforenes dermed med sine tidligere holdkammerater Taj Gibson, Derrick Rose og Jimmy Butler. Det bliver desuden også gensynsglæde, når han skal spille under sin tidligere cheftræner Tom Thibodeau.

Det var i Chicago Bulls, at Luol Deng spillede sammen med denne flok, og her han havde sin bedste tid i NBA. Han snittede 16,1 point og 6,4 rebounds i sine i alt ti sæsoner med det Illinois-baseret mandskab som draftede ham tilbage i 2004.

Han skal nu genfinde glæden ved basketball efter et par mindre succesfulde år i englenes by, hvor han i løbet af to sæsoner blot opnåede 57 optrædener.

Den tidligere Chicago Bulls-spiller Joakim Noah er også rygtet til Minnesota – rygter som også blev omtalt i Fullcourts podcast i torsdags.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra Minnesota Timberwolves