fbpx
Connect with us

Dallas Mavericks

DeAndre Jordan forlader Clippers efter ti sæsoner

DeAndre Jordan har valgt ikke at forlænge sin kontrakt med Los Angeles Clippers, hvor han har spillet hele sin karriere. Istedet skifter han til Dallas Mavericks.

Foto: FIBA.com

DeAndre Jordan har siden 2008, da han blev draftet som nr. 35 i anden runde, spillet for Los Angeles Clippers. Efter 10 sæsoner siger han nu farvel og tak.

De sidste brikker fra det gamle ”Lob City” er derfor definitivt fortid. DeAndre Jordan har valgt ikke at forlænge med Los Angeles Clippers, og skifter istedet klub i den kommende sæson.

Den snart 30-årige center, har tidligere flirtet med Dallas Mavericks, og var sågar også tæt på et skifte i 2015. Dengang gik handlen ikke igennem, istedet valgte Jordan at blive i Clippers. Denne sommer bliver det dog anderledes.

Jordan har nemlig sagt ja til en et-årig kontrakt med Dallas Mavericks til en værdi tæt på de $24,1 millioner, som han afviste i Los Angeles Clippers ifølge ESPN.

I Dallas bliver Jordan parret med de unge talenter Dennis Smith Jr. og Luka Dončić, hvor det nye ”Lob City” meget vel kunne opstå.

Skiftet er endnu ikke officielt på papiret, med de to parter har indegået en mundtlig aftale. Clippers har desuden sagt farvel til den store profil på de sociale medier, og Jordan har ligeledes afsløret sit skifte med en emoji på Twitter med en cowboy.

DeAndre Jordan spillede en af sine bedste sæsoner for klubben i år, hvor han i 77 kampe snittede 12 point, 15,2 rebounds, 1,5 assists og 0,9 bloks pr. kamp.

Du kan læse mere om hvordan den unge Luka Doncic passer ind i Dallas Mavericks ved at klikke her.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Dallas Mavericks