fbpx
Find os her

NBA

De 100 bedste spillere i NBA: 80-71

Vi er nu kommet igennem den første fjerdedel af redaktionens top 100, hvor der er dukket flere prominente navne op!

Missede du 90-81, så klik her!

80. Nikola Mirotic

27 år – Forward – New Orleans Pelicans

Ligeså forfærdelig en opstart den spanske landsholdspiller havde sidste sæson, ligeså fabelagtigt kom han efter det. En sæson, hvor Mirotic havde udsigt til i omegnen af 25 sejre med Chicago Bulls og en brækket næse, endte med et slutspilseventyr uden lige og tid som starter ved siden af en af NBA’s mest dominerende spillere, Anthony Davis.

79. Trevor Ariza

33 år – Forward – Phoenix Suns

Ariza er muligvis den mest undervurderet signing denne off season. Phoenix er et ungt mandskab, som får behov for noget erfaring og rutine – lige præcis det bringer den 16-årige veteran. Dét og stabilitet defensivt. En perfekt tilføjelse for Suns og et kæmpe tab for Houston.

78. Marcus Smart

24 år – Guard – Boston Celtics

Marcus Smart blev betalt denne off season. Ganske vidst ikke, så meget som shooting guarden selv forlangte, men en pæn slat taget resten af beløbene i betragtning. $52 millioner over de næste fire år. Det er i sidste ende penge givet godt ud, når man ser den mængde hjerte og sjæl, Smart lægger i sit spil. Han er indbegrebet af hustle.

77. Jamal Murray

21 år – Guard – Denver Nuggets

Jamal Murray – Tidligere omtalt som en af ligaens mest undervurderede talenter her på siden og nu rangeret blandt de 100 bedste spillere i NBA. Han er blot 21 år, hvilket man til tider fornemmer, når han dribler rundt inde på banen. Det hænder, at han spiller med hovedet under armen og bolden hoppende foran sig. Der er dog også noget befriende over ham. En kreativitet og uforudsigelighed, man sjældent ser i dagens NBA, men som Murray besidder en hel del af.

76. Derrick Favors

27 år – Forward – Utah Jazz

Favors spillede 77 kampe forrige sæson. Han snittede 12,3 point, 7,2 rebounds og over et block per kamp. En af de mere stabile sæsoner for Utah-forwarden, der denne sæson hovedsageligt blev brugt som center i Goberts fravær.

Favors har tidligere haft store problemer med at holde sig skadesfri, men forhåbentligt var dette startskuddet til en mere regelmæssig og kontinuerlig omgang basketball fra det tidligere tredje valg i draften.

75. Zach Lavine

23 år – Guard – Chicago Bulls

Zach Lavine er kendt for sine emfatiske dunk. Han har blandt andet formået at vinde dunkekonkurrencen to gange i træk ved den årlige All Star-weekend. Lavine skal i den kommende sæson endnu engang tørne ud for Chicago Bulls’ unge mandskab. Lavine har igennem sine fire år i NBA, forbedret sig år efter år. I den kommende sæson skal Lavine, vise at han kan mere end bare at dunke. Han skal vise diversitet offensivt, samt at han ikke er bange for at spille forsvar.

74. Enes Kanter

26 år – Center – New York Knicks

Enes Kanter er kendt som en af ligaens bedste, når det kommer til at rebounde. Det er især de offensive rebounds han mestrer. Tre gange på fire sæsoner har han været blandt de fem med flest offensive rebounds. I den forgange sæson snittede han 11 rebounds, som gjorde ham til den med det niende højeste snit. Kanter skal i næste sæson hjælpe med at bringe New York Knicks længere frem i tabellen. Kanter skal med sine færdigheder på glasset, hjælpe med at skabe en offensiv med mange muligheder efter et misset skud.

73. Jabari Parker

23 år – Forward – Chicago Bulls

Jabari Parker er siden han blev draftet i 2014, blevet omtalt som en af ligaens største offensive talenter. Parker er en spiller med stort offensivt potentiale. Han har vist glimt af hans offensive håndværk i de forgangne sæsoner. Hans store problem har været skader. Siden han blev draftet for fire år siden har han misset 131 kampe – lige knap to hele sæsoner. Parker skal i den kommende sæson genoplive hans karriere. Han skal vise, hvorfor han blev anset som en af de største offensive talenter. Han har fået den perfekte mulighed hos Chicago Bulls, hvor han i fælleskab med Lavine og Markkanen, kan få lov til at styre angrebet.

72. J.J Redick

34 år – Guard – Philadelphia 76’ers

J.J Redick havde i den forgange sæson en af sin karrieres bedste. Hans spillestil passer som fod i hose i Philadelphia 76’ers’ system.

Redick er blandt ligaens absolut bedste skytter. Kombinationen af Ben Simmons omgivet af gode skytter som ham, virkede formidabelt sidste sæson. Den kommende sæson vil ligne den foregående. Redick vil forsat være en uundværlig del af Philadelphias offensiv.

71. Andre Iguodala

34 år – Guard – Golden State Warriors

Andre Iguodala er på trods af en mindre rolle hos Golden State Warriors, en af holdets vigtigste spillere. Han bruges som oftest fra bænken, men spiller altid med 100 procents dedikation. Iguodala er et af Warriors’ våben, som har hjulpet med at gøre dem så gode defensivt. Iguodala er en af nøglerne til Warriors’ succes. Uden ham ville de ikke have vundet mesterskabet i 2015, hvor han blev kåret til MVP for finalerne.

Missede du 90-81, så klik her!
Missede du 100-91, så klik her!

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra Boston Celtics