fbpx
Find os her

NBA

De 100 bedste spillere i NBA: 70-61

Det er knap og nap en måned til sæsonstart i verdens bedste basketballliga, og her på siden fejrer vi det med de ti næste spillere i årets top 100.

Missede du 80-71, så klik her!

70. Tyreke Evans

28 år – Guard – Indiana Pacers

Tyreke Evans har igennem sin NBA-karriere været kendt som en score first-guard.

Han brillerede i sin rookiesæson, siden hen stilnede kvaliteten i hans spil, hvilket især skyldtes skader. I den forgange sæson genoplivede Evans sin karriere, hvor han fremviste prominente offensive egenskaber for Memphis Grizzlies.

I den kommende sæson, skal Evans tørne ud for Indiana Pacers. Her skal han højst sandsynligt agere sjette mand, hvor han skal være deres offensive våben fra bænken.

69. Joe Ingles

30 år – Forward – Utah Jazz

Sidste sæson viste Joe Ingles, hvorfor han hører til i ligaen. En ganske stabil sæson efterfulgt af et glimrende slutspil. Ingen regnede med, at Ingles ville være blandt Utahs store stjerner i slutspillet. 14,5 point, 3,4 assist, 4,4 rebounds, en skudprocent på 50%, samt 45% bag 3-pointslinjen. Sådan lød Ingles’ gennemsnit i slutspillet. Ingles skal i den kommende sæson, bidrage med sådanne skudprocenter.

68. Ricky Rubio

27 år – Guard – Utah Jazz

Siden Rubio blev draftet i 2009, har han været en omdiskuteret spiller. Rubio har gang på gang modbevist dem, der har haft tvivl om hans evner.

Rubio spillede i sidste sæson en af sin karrieres bedste. Han har udviklet sit spil og tilpasset sig det moderne NBA. Rubio har aldrig skudt flere 3’ere eller haft bedre procenter end sidste sæson. I næste sæson skal han fortsat udvikle sin offensive værktøjskasse. Rubio skal desuden finde sit gamle pasningsspil frem. Hans antal af assists var markant lavere sidste sæson end tidligere. Hvis Rubio kan snitte otte til ni assists igen, bliver Utah Jazz svære at spille imod.

67. Dennis Schröder

24 år – Guard – Oklahoma City Thunder

Efter et par succesfulde sæsoner i Atlanta Hawks, skal Dennis Schröder prøve sine kræfter af, i Oklahoma City Thunder. Schröder er en hurtig guard med egenskaber til at blive blandt ligaens bedste. I den kommende sæson skal Schröder stå i lære hos Russell Westbrook. Det er en mulighed for Schröder at lære fra en af de bedste på positionen. Schröder skal, ganske enkelt, agere som Westbrook fra bænken.

View this post on Instagram

OMG 🤩😍💍💯🔥🙏🏿

A post shared by Dennis Schröder (@ds17_fg) on

66. Brandon Ingram

21 år – Forward – Los Angeles Lakers

Brandon Ingram er en af de helt store talenter i NBA. Den blot 21-årige forward har allerede vist sig, som en af hjørnestene hos et ungt Lakers mandskab. Ingram har meget at lære endnu i NBA, og i de kommende sæsoner vil han få en af de bedste mentorer. I næste sæson skal Ingram, være LeBron James’ højre hånd på banen. LeBron har før vist, at han kan få det bedste frem i unge, talentfulde spillere som Ingram.

65. Harrison Barnes

26 år – Forward – Dallas Mavericks

Harrison Barnes er en spiller, der kan det hele. Han kan skyde fra overalt på banen; 45 procent fra gulvet og 37 procent bag 3-pointslinjen. Han kan selv skabe sine chancer, men er også en habil catch and shoot spiller. Barnes kan forsvare mod alt fra små hurtige guards til store og tunge forwards. Barnes er en spiller, der besidder alle egenskaber for en komplet spiller.

64. Nikola Vucevic

27 år – Center – Orlando Magic

Nikola Vucevic er et moderne bud på den traditionelle store mand. Vucevic er en spiller, der både kan score og spille forsvar. Vucevics offensiv er skabt med stor finesse omkring ringen. Han kan komme forbi sin modspiller og score med begge hænder. Udover det har han i den forgange sæson også udviklet et 3-pointsskud. Vucevic er en ganske solid spiller som i den kommende sæson er essentiel for succes i Orlando.

63. D’Angelo Russell

22 år – Guard – Brooklyn Nets

D’angelo Russell er en af ligaens mest lovende guards. En spiller med fart og finesse. Hans offensive talenter er hans store våben. Han kan afslutte omkring ringen og bag 3-pointslinjen. Han forstår at tage sin egen chance. Udover hans evne til at score, besidder han også afleveringsmæssige talenter. Han var dog skadet i store dele af sidste sæson, så det bliver spændende, at se, hvordan han kommer tilbage.

62. Aaron Gordon

22 år – Forward – Orlando Magic

Aaron Gordon er kendt for sine emfatiske dunks og enestående fysik. Gordon gjorde sig for alvor kendt efter hans deltagen i dunke konkurrence i 2016. Gordon er mere end bare dunks. Han er en spiller, der formår at bruge sin fysik til sin fordel. Han snittede i sidste sæson otte rebounds, på trods af at han spillede på et hold med en masse andre store mænd. Gordon har igennem sin karriere udviklet sine færdigheder. Senest har han, som så mange andre, tilegnet sig et 3-pointskud. Gordon er en stor del af Orlandos fremtidsplaner.

61. Myles Turner

22 år – Center – Indiana Pacers

Myles Turner opfattes som en ligaens fremtidige stjerner på center positionen, og den 22-årige mand fra Texas viste stort potentiale i den forgange sæson. I denne off season har han knoklet for at blive endnu bedre. Han har trænet for at fremstå som et fysisk pragteksemplar. Han er en seriøs kandidat, til prisen som ligaen mest forbedret spiller.

Missede du 90-81, så klik her!
Missede du 100-91, så klik her!

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra Brooklyn Nets