fbpx
Find os her

NBA

De 100 bedste spillere i NBA: 6-4

Det er en voldsomt stærk trio, der indtager pladserne, lige inden det bliver rigtig sjovt!

Missede du 10-7, så klik her!

6. Kawhi Leonard

27 år – Forward – Toronto Raptors

Denne sæsons største wildcard er uden tvivl Kawhi Leonard. Da han i 2017 sidst havde spillet en hel sæson, havde han cementeret sin status, som en af de tre bedste spillere i verden. En lignende forsvarsspiller havde vi ikke set siden Scottie Pippen og hans offensive spil vækkede minder om Kobe Bryants bedste år.

Siden da har han spillet ni NBA-kampe, hvor han var tydeligt skadespræget og ikke sig selv. Hele Kawhi-cirkusset endte ulykkeligt for alle parter, da han over sommeren blev byttet til Toronto Raptors.

Det er indtil videre blevet til to træningskampe i Raptors-trøjen. Første kamp var ikke imponerende, hvor han blot ramte tre af sine otte skud, missede alle fire 3’ere og ramte seks ud af 11 fra linjen. I anden kamp leverede han 17 point på 18 minutter og ramte 50 procent af sine skud – alle sine skud; 2’ere, 3’ere og straffekast.

Det er preseason, og vi kan derfor ikke lægge ret meget i de kampe. Men det er tydeligt, at han skal vænne sig til at spille basket på det højeste plan igen. Er tilvænningen hurtig og kommer han helt tilbage til sit niveau fra 2017, er Toronto Raptors en mesterskabskandidat.

5. Anthony Davis

25 år – Center – New Orleans Pelicans

28,1 point, 11,1 rebounds, 2,3 assists og 2,6 blocks med scoringsprocenter på 53/34/85 blev det til for The Brow i sidste sæson. Statistikker som kun blev bedre i playoffs, hvor Portland Trailblazers blev sendt på ferie, da Davis fandt kosten frem.

Davis har længe været det bedste på bud den næste bærer af titlen ‘Verdens bedste basketballspiller’, når alderen engang kommer i vejen for LeBron James. Samtidig er Davis en overset spiller i NBA-verdenen, da hans hold simpelthen ikke har levet op til hans niveau.

Igen i år kommer Pelicans kun så langt, som Davis kan tage dem. Kan hans spil nå nye højder eller er vi ved at nå toppen? Og har folkene bag Pelicans endelig fået skabt et hold, som lader Davis nå dybere i slutspillet – og måske endnu vigtigere; få Pelicans på nationalt tv i USA, så Davis kan blive eksponeret for et større publikum?

Hvis svaret er nej, kan dette hurtigt blive sidste sæson i New Orleans. Hovedpersonen selv har allerede startet spekulationerne ved at skifte sin agent ud med Klutch; Lebron James’ agentfirma.

4. James Harden

29 år – Guard – Houston Rockets

Efter et par år som nummer to lykkedes det endelig James Harden at slå igennem og vinde MVP-titlen. Med 30,4 point og 8,8 assists per kamp lykkedes Harden at hive Houston Rockets op på 65 sejre og til førstepladsen i en Western Conference, som indeholder et af de bedste hold nogensinde i form af Golden State Warriors.

Hardens spillestil imponerer og forarger lige dele af basketverdenen. Hans brug af et ekstra skridt i sine stepbacks har ført til nye skridtregler overalt i verden, og millioner af ungdomsspillere verden over, øver sig nu på at skabe plads til forsvarsspillerne som James Harden.

Hardens imponerende en-mod-en leverede et af de største spil i årets NBA-sæson, da han sendte Wesley Johnson væltende til jorden i en kamp mod Clippers.

Hardens forsvar er hans eneste svage punkt og er grunden til, at han ikke helt kan nå top tre. Det er imidlertid et par år siden, at hele verden uge efter uge kunne underholde sig med GIFS af Harden, som glemte at dække op.

Houston har hentet endnu mere stjernepower til byen i form af Carmelo Anthony. Samtidig har de hentet flere ballhandlers til holdet i form af Michael Carter-Williams og Brandon Knight. Det er ikke spillere, som vil blive afgørende i en revancheserie mod Warriors, men hvis de kan lade Harden få lidt mere hvile i løbet af sæsonen, vil de have fortjent deres kontrakter. De seneste år har Harden brændt ud i playoffs, og da han nu har fået den individuelle pris, er det måske tiden til at komme så frisk igennem den regulære sæson som muligt.

Missede du 10-7, så klik her!
Missede du 20-11, så klik her!
Missede du 30-21, så klik her!
Missede du 40-31, så klik her!
Missede du 50-41, så klik her!
Missede du 60-51, så klik her!
Missede du 70-61, så klik her!
Missede du 80-71, så klik her!
Missede du 90-81, så klik her!
Missede du 100-91, så klik her!

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Mere fra Houston Rockets