fbpx
Find os her

NBA

De 100 bedste spillere i NBA: 3-1

Vi er nået til vejs ende, og I får derfor, som lovet, vores bud på de tre bedste spillere i ligaen.

Missede du 6-4, så klik her!

3. Stephen Curry

30 år – Guard – Golden State Warriors

Stephen Curry har revolutioneret en helt sport. Med hans evner som langdistanceskytte, formår Curry at være en trussel alle steder på banen. Konsekvent, hele tiden. Der er ikke et øjebliks ro for modstandernes forsvar.

Hans medspillere elsker ham, modspillere frygter ham og tilskuerne vil være ham.

Han er et fænomen, som folk kommer for at se opvarme flere timer før kampstart. Folk kommer for at se ham drible med flere bolde ad gangen. De kommer for at se ham traske rundt med sin tandbeskytter flagrende fra mundvigen. De kommer for at se ham skyde bolden i nettet fra sit eget omklædningsrum af.

Alt imens, har NBA flere og flere problemer med at fylde hallerne, og få folk op af sofaen, for at se verdens bedste basketballspillere i verdens bedste basketballliga. Stephen Curry fylder haller alene. Hjemme eller ude.

Curry er en guddommelig skytte, med et sæt enormt lækre handles og så besidder han et flair og en nysgerrighed for spillet, som ingen andre.

Vi glæder os til at se, hvad han overrasker med denne sæson, for han er startet umanerligt varmt i dette års preseason!

2. Kevin Durant

29 år – Forward – Golden State Warriors

Fra én Golden State-spiller videre til den næste.

Kevin Durant er af mange stadig en forhadt figur i NBA, som solgte ud og tog den nemme vej til et mesterskab, da han skiftede til Golden State Warriors. Her tog All Stars som Splash Brothers, Iggy og Dray i mod ham med omfavnende arme og sultne sind, med frit plads på de yderste fingre.

Nok har KD vundet sine mesterskaber, men de har ikke været nemme. At vinde et NBA-mesterskab må, og kan, aldrig negligeres. Det må aldrig beregnes som en ‘nem’ bedrift.

Kevin Durant har om nogen været en afgørende faktor for Golden State Warriors, hvor han har styret taktstokken og fungeret som et sikkerhedsnet, når de andre ikke har ramt dagen.

Kevin Durant har været manden, Steve Kerr har kunnet stole på i hver eneste kamp. Han har et topniveau, der er højere end mange andres, men det vigtigste ved en spiller som Durant, er at hans bundniveau stadig er skyhøjt. Kevin Durant på en dårlig dag, er stadig en af de ti bedste spillere i ligaen, og selv den slags dage, har han ubeskriveligt få af.

Med to år i Golden State, to mesterskaber og to kåringer som finalernes bedste spiller, må man ikke fratage Kevin Durant noget for sine utrolige præstationer i den ikoniske hvide, guld og blå dragt med nummer 35 på ryggen.

1. LeBron James

33 år – Forward – Los Angeles Lakers

Verdens bedste basketballspiller.

Så simpelt kan LeBron James’ talenter beskrives inden for banens optegnede linjer.

Han startede i Cleveland, hvor det ikke lykkedes ham at vinde et mesterskab. Derfor drog han til Miami på mesterskabsjagt, hvor det i samarbejde med Dwyane Wade og Chris Bosh lykkedes ham at hive den første og anden ring i hus. Derefter gik turen hjem til Cleveland, hvor han havde fået nyt blod på tanden, for at sikre et mesterskab til sin hjemby. Det lykkedes naturligvis også, på trods af, at det var de mægtige Golden State Warriors der skulle vippes af pinden.

Nu er Cleveland atter fortid, og LeBron James har endnu engang fundet vej til solen, hvor adressen nu hedder Los Angeles.

Her skal han i samarbejde med en ung stamme bestående af navne som Lonzo Ball, Kyle Kuzma, Brandon Ingram og Josh Hart bringe et mesterskab til sin nye arbejdsgiver.

‘Never bet against LeBron James’ er en frase der er blevet brugt hyppigt over tiden.

Og med god grund.

Hvorfor satse mod den bedste spiller i verden? Vi så så sent som sidste sæson, hvor meget LeBron James kan udrette, med så lidt hjælp.

Han skal nok bringe gloværdige stunder tilbage til den stolte organisation, som ikke har vundet et mesterskab siden 2010, hvor det var Kobe Bryant, der bragte sejren til Lakers.

Missede du 6-4, så klik her!
Missede du 10-7, så klik her!
Missede du 20-11, så klik her!
Missede du 30-21, så klik her!
Missede du 40-31 så klik her!
Missede du 50-41, så klik her!
Missede du 60-51, så klik her!
Missede du 70-61, så klik her!
Missede du 80-71, så klik her!
Missede du 90-81, så klik her!
Missede du 100-91, så klik her!

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Mere fra Golden State Warriors