fbpx
Find os her

NBA

De 100 bedste spillere i NBA: 10-7

Det er fire stærke navne, der sprænger døren ind til de ti bedste spillere i vores top 100.

Missede du 20-11, så klik her!

10. Chris Paul

33 år – Guard – Houston Rockets

Chris Paul er, trods sin alder, stadigvæk en fremragende basketballspiller med en intelligens højere end de fleste. Han kan dirigere et angreb som få andre for at skabe skud til sine medspillere, og hvis det er nødvendigt, så sænker han en midrange 2’er bedre end de fleste i ligaen.

Der har været en del skadesproblemer i de sidste par sæsoner, men det har som regel været på bagkant af kampe, hvor han har spillede tæt på 40 minutter. Chris Paul burde maksimum spille 30-32 minutter per kamp, selv i slutspillet, så kan han strække hans karriere længere og samtidig minimere hans overbelastningsskader.

John Stockton gjorde præcis det samme i hans tid og Paul burde efterligne den tidligere Jazz-stjernes sidste sæsoner. Ligegyldigt, hvor træt man er af, at Chris Paul konstant brokker sig, så er der ingen tvivl om, at han altid giver sig fuldt ud.

9. Kyrie Irving

26 år – Guard – Boston Celtics

Efter en skadesplaget sæson, hvor han så sit hold blive slået ud lige inden NBA-finalerne, så er Kyrie Irving klar til at vise hele den store runde jordklodes befolkning, at det er Bostons tid til endnu engang at finalerne.

Forsvaret er ikke hans bedste ven, men i alle andre facetter af spillet er han verdensklasse. Han har de vildeste lay-ups, siden MVP-D Rose, og Irvings ikoniske 3-pointsskud over Stephen Curry er et godt eksempel på, at han har hele pakken offensivt, og at han kan præstere på den store scene, når det gælder. En velfortjent plads i top ti til Kyrie Irving.

8. Giannis Antetokounmpo

23 år – Forward – Milwaukee Bucks

The Greek freak er i en kategori for sig selv. Hans imponerende lange arme og store hænder får alt han gør til at virke nemt, selvom det på ingen måde er tilfældet. Han bruger færre skridt end nogen anden, fra egen kurv hen til et dunk i modsatte ende. Han kan levere fantastiske højdepunkter i form af blocks defensivt og dunks over alle og enhver offensivt.

Nu er vi nået der til, at lige meget, hvor fedt det er, så skal resultaterne snart være der. Det kræver et mere pålideligt skud og bedre generel spilforståelse. Især offensivt skal forståelsen forbedres, da han har brug for hjælp fra sine holdkammerater, som har haft svært ved skabe gode skud på egen hånd.

Forhåbentlig ender Giannis Antetokounmpo ikke med at være fanget i en lignende situation, som Anthony Davis har været fanget i, i mange år: Verdensklasse spiller på et middelmådigt hold.

The Greek freak er under alle omstændigheder en spiller i en kategori for sig selv.

7. Russell Westbrook

29 år – Guard – Oklahoma City Thunder

Westbrook er en omvandrende triple-double maskine. Hans energi og vilje til at vinde er der få som matcher i NBA. Er han for aggressiv? Lidt, måske. Det ville være fedt, hvis man kunne fratage ham fem procent af hans aggresivitet, men det virker ikke til, at det kommer til at ske.

På trods af de mange kritikere Russ har fået i løbet af årene, så er der ingen tvivl om. at alle hans holdkammerater elsker ham. Westbrook ender ofte i dårlige situationer offensivt, fordi der ikke er mange andre på holdet, som er villige til at kreere eller tage dårlige skud selv.

Det må Russ jo så gøre.

Hvis han skal have en endnu bedre sæson i år, så skal han enten skyde færre 3-poinsskud eller ramme dem oftere. Den lave skudprocent bag 3’eren er den eneste fair kritik af Russell Westbrook. Alt andet han gør, er verdensklasse.

Missede du 20-11, så klik her!
Missede du 30-21, så klik her!
Missede du 40-31, så klik her!
Missede du 50-41, så klik her!
Missede du 60-51, så klik her!
Missede du 70-61, så klik her!
Missede du 80-71, så klik her!
Missede du 90-81, så klik her!
Missede du 100-91, så klik her!

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra Boston Celtics