fbpx
Connect with us

Atlanta Hawks

Collins suspenderet for indtagelse af væksthormon

John Collins fra Atlanta Hawks har overtrådt NBAs regler mod indtagelse af stoffer og doping.

Atlanta Hawks’ John Collins er blevet testet positiv for ulovligt væksthormon. Standard straffen for doping i NBA er 25 kampe, som Phoenix Suns’ DeAndre Ayton og Brooklyn Nets’ Wilson Chandler også har fået i denne sæson.

Collins starter sin afsoning i nat i kampen mod San Antonio Spurs, og vil ikke få løn for de 25 kampe. Collins er i sin tredje sæson og snitter indtil nu 17 point og 8,8 rebounds på 32 minutter. Han er en stor del af Atlantas fremtid sammen med Trae Young.

Collins undskyldte hurtigt til sine holdkammerater og beklager den indflydelse, som hans situation får på holdets sæson. Tredjeårsspilleren vil appellere dommen og håber på at få sin straf nedsat. Han siger, at han ikke vidste, at det tilskud han tog, indeholdte ulovlige stoffer.

Atlanta Hawks startede sæsonen godt med to sejre over Detroit Pistons og Orlanda Magic og et snævert nederlag til Philadelphia 76’ers. Siden har de tabt to kampe i træk til Miami Heat, hvor de mistede Trae Young i første kamp. Young forventes tilbage i nattens kamp.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Atlanta Hawks