fbpx
Find os her

NBA

Chris Paul bliver hos Houston Rockets

I de tidlige timer af dette års free agency, valgte en af ligaens helt store profiler, at han forbliver som en del af den forgangende sæsons bedste mandskab.

FOTO: Sean Davis, Flickr.com

Efter ganske få timer af dette års free agency, skrev Houston Rockets stjerne på point guard positionen under på en ny fireårig max kontrakt. Det betyder at Chris paul over de næste fire år vil tjene 160 millioner dollars. Den tidligere 8x All-NBA spiller er tilbage i den texanske millionby og fortsætter jagten på at bringe et mesterskab til klubben. 

På trods af småskader og bekymringer om spillet med James Harden inden sidste sæson, formåede Paul at levere en udemærket sæson. En sæson der udmundede sig 18,6 points, 7,9 assists og 1,7 steals. Paul fremviste sit sædvanlige høje niveau og at han stadig er blandt ligaens bedste spillere med en PER 24,4. 

Med Pauls underskrift er den første brik lagt for at Houston kan levere på samme niveau som de gjorde i denne sæson. Chris Paul er en af ligaens bedste point guards og levere i begge ender på trods af hans alder på 33. 

Houston viste i sidste sæson at konstellationen med Paul og Harden er blandt NBAs bedste duoer. Houston er et hold i rivende udvikling og er stadig med i jagten på store free agents, der kan give dem fordelen over rivalerne fra Golden State Warriors. 

Chris Paul blev draftet af New Orleans Hornets i 2005 og spillede for klubben i seks sæsoner. Efter tiden i New Orleans flyttede han til englenes by på den amerikanske vestkyst og dannede “Lob City” æraen hos LA Clippers. I fremtiden vil han bidrage med sit spil i den texanske metropol hvor han sammen med James Harden vil forsøge at vinde et mesterskab. 

Chris Paul har igennem sin tid i NBA formåede at blive en del af otte All-NBA hold, ni All-Defensive hold, har ført ligaen i steals seks gange og er blevet valgt som All Star ni gange. 

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra Houston Rockets