fbpx
Find os her

Chicago Bulls

Warriors slår Thunder og er fortsat nummer ét

Golden State Warriors slog Oklahoma City Thunder med 114-109, i en meget tæt kamp, hvor krigerne alligevel blev stærkest til sidst. Bucks og Kings var også ude i en tæt kamp, hvor Bucks sejrede med blot et enkelt point. New Orleans tog en flot sejr i Houston, mens Chicago ikke overraskende vandt over New York.

Thunder har ikke fået den bedste start på sæsonen, med skader til både Westbrook og Durant, er de først nu på vej i topform. Så det blev en spændende kamp som Thunder, dog kom bedst fra start i. Med en storspillende Kevin Durant, så de sig ikke tilbage. Med 30 point i første halvleg, bl.a. ved at ramme 5/6 på 3eren, havde han sin bedste kamp i denne sæson. Desværre vrikkede Durant om på foden, så han måtte udgå af kampen. Men røntgenbillederne viste intet bekymrende.

Dermed blev ansvaret lagt i Westbrooks hænder, en opgave han sjældent kan løse. Warriors, anført af Steph Curry med 34 point, vandt resten af kampens perioder, og kunne nuppe en forholdsvis sikker sejr på 114-109.

Cousins tilbage for Kings

DeMarcus Cousins var tilbage for Sacramento Kings, da de tog i mod Milwaukee Bucks. Og trods deres klare højdefordel, så fik hjemmeholdet det altså svært mod det unge Bucks hold. De fik udnyttet deres hurtighed, og fik flyttet bolden godt. I sær bag 3eren havde Bucks en god dag! 13/23 ramte det, hvilket svarer til 56,5%.

Bucks trak fra i løbet af 4. periode, men et flot comeback af Kings, betød at kampen kom ned til sidste angreb. Her havde Kings muligheden for at afgøre sagerne. Men det sidste angreb, satte Bucks et flot forsvar op, og man fik presset Cousins til et meget presset skud fra distancen. Dermed sikrede Bucks sig en noget overraskende sejr på 108-107.

Davis fortsætter bare med at imponere

New Orleans Pelicans besøgte i nat Houston Rockets, som var uden Tyreke Evans, så de manglede i den grad noget inside. Det nød Anthony Davis godt af, og det skulle der også til hvis Pelicans skulle have en sejr i denne kamp.

Anthony Davis imponerede med 30 point, 14 rebounds og 6 blocks! I det hele taget blev det en sløv kamp, med dårlige skudprocenter. Men Pelicans skød lige de bedste procenter, der gjorde at kampen tippede over til deres fordel.

James Harden var den store synder for Houston, han satte blot 8 forsøg ud af sine 23. 99-90 endte kampen.

En kamp uden stjerner

I Chicago måtte begge hold undvære holdets store stjerner. Bulls uden Rose, og Knicks uden Carmelo. Det betød at kampen i stedet kom til at stå mellem de to unge, upcoming stjerne. Hardaway Junior og Jimmy Butler. De hyggede sig gevaldigt i deres interne dyst, og den ene mere vanvittige 3ere efter den anden blev poppet fra de to, Hardaway skød 5/8 og Butler 4/7 bag 3eren.

Butler vandt dog duellen med sine 35 point og 7 assist. Hvilket formentlig også gjorde sig udslagsgivende i Bulls sejr. Kampen vare ellers tæt længe, men Bulls problem i år, har i den grad været at man først til sidst skruer bissen på. Bulls slår Knicks 103-97.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Chicago Bulls