fbpx
Find os her

I den regulære sæson var der 12 sejr og 8 pladsers forskel på de to mandskaber, men alligevel er det faktisk det statistisk dårligste hold, som er kommet bedst fra start i denne serie. I nat blev det til endnu en sejr til Bulls med cifrene 111-97.

Boston Celtics kom ellers godt fra start og kunne hurtigt se dem se selv foran 7-0. Dog faldt Celtics hurtigt i kadence, og Bulls kom derfor hurtigt tilbage i kampen, og udeholdet var foran 31-26 efter første periode.

Denne udvikling fortsatte hele kampen igennem, og hjemmeholdet kom aldrig tilbage. Boston var ellers tæt på i midten af tredje periode, men Chicago Bulls rutinerede kræfter i form af Jimmy Butler, Rajon Rondo og Dwyane Wade afværgede situationen, og de kunne til sidst se dem selv som sejrherre med en 111-97.

Rajon Rondo var kampens store oplevelse. Rondo var på sin gamle hjemmebane tilbage i sit gamle es. Rondo var en rebound fra en triple-double.(11 point, 9 rebounds og 14 assist)

Hvis Chicago Bulls vinder denne serie, så vil det blot være femte gang at nummer 8 efter grundspillet besejrer nummer 1 fra grundspillet. Bulls har nu to hjemmebanekampe, og hvis de vinder, kvalificerer de sig til anden runde af dette års NBA Playoff.

Tag med på Fullcourts NBA-rejse til New York - Læs mere her

Mere fra Boston Celtics