fbpx
Find os her

Michael Kidd-Gilchrist skulle ifølge Yahoo Sports Adrian Wojnarowski, være meget tæt på at færdiggøre en kontraktforlængelse med Charlotte Hornets. Kontrakten for den tidligere Kentucky Wildcat skulle eftersigende lyde på 4-år og $52 millioner.

Den kun 21-årige spiller som Charlotte Hornets draftede tilbage i 2012, snittede sidste sæson career-highs i henholdsvis point og rebounds; 10.9 PPG og 7.6 RPG. Hans force må klart ses at være på forsvarssiden, men han har dog formået at forbedre sig offensivt i alle sine år i NBA.

Der har været meget snak om Kidd-Gilchrist’s skudafvikling, og mange forskellige trænere har været inde over, for at prøve at ændre dette. Sidste år kom der et gennembrud, da hans skud begyndte at se mere naturligt ud, og hans skudprocenter fulgte derefter med.

Den 2.01 meter høje small forward, er kendt for sine atletiske evner og hurtighed i forsvaret, og hans brede wingspan og energi tillader “MKG”, at spille højere end han egentlig er. Sidste år holdte han modstanderne til at skyde 7.7% FG dårligere end deres season average, når de var indenfor 6-feet af kurven.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Mere fra Charlotte Hornets