fbpx
Find os her
EVN Efterskolen ved Nyborg

Charlotte Hornets er måske ikke det førende og bedste hold i NBA, men én ting kan de prale af, som de andre hold ikke kan. Buzz City bliver nemlig i næste sæson klædt i tøj af mærket Jordan.

Dette skyldes, at ejeren hedder Michael Jordan, og at han er faderen til sportsmærket Jordan, hvilket er en del af den store Nike-familie. Det er også på grund af forretningsrelationerne at dette kan lade sig gøre.

Selve spilledragten har ikke ændret sig meget fra sidste sæson, enkelte detaljer har dog fået et pift. Men det er især tilføjelse af Jordan-logoet, som for mange basket-fans er legendarisk, der har betydet noget. Charlotte Hornets bliver dermed det første hold professionelle sportshold til at tørne ud i tøj af mærket Jordan, og ville andet være passende end Michael Jordans egen franchise.

Sidste sæson blev det kun til 11. plads i Eastern Conference og med en record på 36-46 var de langt fra at være en del af NBA Playoff. Det kan være at de uniformer kan hjælpe Charlotte Hornets til nye meritter.

Foto: Jordan’s twitter konto

Mere fra Charlotte Hornets