fbpx
Find os her

Cavaliers havde inden nattens kamp blot ramt 14 ud af 57 3-pointsskud i serien. I disse to kampe var det også blevet til to sviende nederlag.

Kyle Korver havde ramt på tre ud af ti 3-pointsskud, George Hill havde ramt et ud af fire forsøg og J.R. Smith havde endnu ikke set bolden ryge igennem ringen på trods af sine ti forsøg.

Der var ikke meget, der var gået Cavs vej inden i nat, hvor de to organisationer mødtes til seriens tredje kamp, denne gang i Quicken Loans Arena, Cleveland, Ohio.

Det var nu Cleveland skulle finde de takter frem, som de smadrede Toronto med, hvis de stadig ville gøre sig forhåbninger om, at nå finalerne, og det fik de i sandhed gjort. Cleveland vandt 108-86, og Boston var aldrig inde i kampen.

Halvvejs igennem første periode, kunne Tyronn Lue se sit mandskab være foran med 17-4, hvilket var Clevelands største føring igennem serien, og derfra tog det fart. Cleveland sænkede den ene 3’er efter den anden, og Boston formåede ikke at bringe spænding i opgøret på noget tidspunkt.

Cleveland havde tydeligt draget fordel af de ekstra dages træning, og fået snakket nogle ting igennem. Der skulle mere tempo på, mere aggressivitet og bolden skulle fordeles bedre. Den gyldne ‘ekstra aflevering’ endte med at blive forskellen i nat, hvor George Hill og LeBron James var de afgørende faktorer for, at Cleveland kunne trække sig sejrrigt ud af dette opgør.

Kyle Korver må heller ikke glemmes i den ligning, da han ikke scorede 14 point på 20 minutter, og ikke missede et eneste skud, hvilket opsummere Clevelands nat ret godt. Bag 3’eren sænkede Cavs 17 skud, hvor J.R. Smith også, endelig fristes man til at sige, kunne se en af sine skud svæve ned gennem nettet.

Næste kamp spilles natten til tirsdag klokken 02:30.

Tag med på Fullcourts NBA-rejse til New York - Læs mere her

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Boston Celtics