fbpx
Find os her

NBA

Butler tilbage på træningsbanen for Wolves – Råbte af medspillere og trænere

Efter tre ugers fravær var Jimmy Butler atter at finde på træningsbanen for Minnesota, og det gik ikke stille for sig. Butler konfronterede trænere såvel som spillere i løbet af dagens træningspas.

Foto: Fiba.com

Jimmy Butler-sagaen tager en ny og endnu mere obskur drejning hver dag efterhånden.

I weekenden lignede Butler en mand, der var færdig hos Minnesota, og havde fundet sig tilrette på South Beach. Aftalen faldt dog til jorden i de afsluttende forhandlinger, og i dag var Jimmy Butler så tilbage på træningsbanen i det nordlige Amerika.

Butler havde ikke været en del af træningspassene siden han for tre uger tilbage, ytrede ønske om, at forlade Minnesota og blive tradet. I dag var Butler så endnu engang at finde med en ulv på maven, men det blev ikke den glædelige og rolige tilbagevenden, Tom Thibodeau og hans stab nok havde ønsket sig.

Jimmy Butler lagde, ifølge ESPN’s Adrian Wojnarowski, hårdt og dramatisk ud, ved at udfordre alle verbalt, såvel som på banen.

Der blev ikke lagt fingre imellem fra den tidligere Bulls-guard, som eftersigende skulle have råbt til Wolves’ general manager, Scott Layden, at han har brug for Butler og at han ikke kan vinde uden ham.

I løbet af træningen spillede Butler konsekvent med reserverne, så han kunne markere Andrew Wiggins og Karl-Anthony Towns. De to har været centrale figurer i Butlers ønske om at blive tradet, da de eftersigende ikke kan sammen.

Butler spillede angiveligt enormt fysisk i mod de to specifikt, og kæmpede med hele sit hjerte, for at bevise sig selv over for dem.

Det var et klart tegn fra Butlers side, om, hvad han gerne vil se fra sine medspillere og, hvad de kan forvente sig af ham, hvis han ender med at spille i en Timberwolves-uniform denne sæson.

Butler hjalp sidste sæsin Minnesota i slutspillet for første gang i 13 år. Hans kontrakt udløber efter denne sæson.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Minnesota Timberwolves