fbpx
Connect with us

NBA

Buddy Hield sikrer sig forlængelse

Sacramento Kings’ shooting guard Buddy Hield har ifølge flere kilder underskrevet en ny fireårig kontrakt med Kings til en værdi af $94 millioner, svarende til omtrent 630 millioner danske kroner.

Buddy Hield - ChristopherM01 - Flickr
Foto: ChristopherM01 - Flickr.com

Sacramento Kings har underskrevet en kontraktforlængelse med shooting guarden Buddy Hield til en værdi af $94 millioner. Hield er garanteret $86 millioner, samt $8 millioner i bonusser som er rimelig opnåelige. Derudover yderligere $12 millioner der kan få den samlede kontrakt til at nå $106 millioner.

Dette vil sige at Hield i gennemsnit vil tjene omkring $23,5 millioner om året, hvis han sikrer sig de $94 millioner. Hvis man sammenligner med andre NBA-spillere, er lønnen omtrent ens med spillere som Draymond Green og Malcolm Brogdon.

Én af de bedste skytter i ligaen

Hield har vist sig som en af de bedste trepoint-skytter i NBA over de seneste sæsoner. Sidste sæson var Hield én ud af to spillere som ramte over 250 treere, mens de ramte over 40% af deres forsøg. Den anden spiller var ingen andre end Steph Curry. Hield er, efter trepointsprocenter, den sjette bedste trepoint-skytte i ligaen, hvor han igennem sin karriere har ramt ca. 42% af sine forsøg bag trepoint-linjen. Dette placerer ham over andre prominente trepoint-skytter som Danny Green, J.J. Reddick og Khris Middleton. Den bahamanske shooting guard ligger på niveau med den ene af de to ’Splash Brothers’ Klay Thompson.

Med denne kontrakt bliver Hield den bedst betalte spiller på Kings’ mandskab og vil gå betragtelig op i løn med en stigning på omtrent $18-19 millioner. Der er ingen tvivl om, at Kings vil være lykkelige over at have sikret sig Hield i de næste fire år, på trods af at de måtte betale mere end oprindelig forventet. Forhandlingerne mellem Kings og Hield startede nemlig langt fra hinanden, idet Kings var villige til at betale Hield $90 millioner over fire år, mens Hield forlangte $110 millioner. Med en aftale på $94 millioner har Kings sikret sig Hield for langt mindre end de $125 millioner, som shooting guarden er projekteret til at være værd i næste sæsons Free Agency.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

20 år og boende i England samt skribent på NBA. Har en forkærlighed for OKC Thunder.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA