fbpx
Connect with us

Boston Celtics

Bryant, Duncan og Garnett er officielt på vej mod Hall of Fame

Kandidaterne til årets optagelse i Hall of Fame er blevet offentliggjort og det er en stærk trio, som findes i toppen.

Foto: Screenshot

Torsdag aften offentliggjorde Basketballens Hall of Fame 50 navne, som kan blive valgt ind i Hall of Fame i 2020. Kobe Bryant, Tim Duncan og Kevin Garnett highlighter listen sammen med Chris Bosh. De fire spillere har tilsammen vundet 13 mesterskaber, fire MVP-titler, fem Finals MVP’er og 59 All-Star kampe.

Kobe Bryant spillede 20 sæsoner med Los Angeles Lakers og var en af de mest dominerende spillere i de første to årtier af dette århundrede. Sammen med først Shaquille O’Neal og dernæst Pau Gasol førte Bryant holdet til fem mesterskaber. Han er en af de bedste scorere spillet nogensinde har set.

Tim Duncan spillede også hele sin karriere med ét hold, og hjalp San Antonio til at matche Bryants fem mesterskaber. Duncan er en af de bedste big men og holdkammerater nogensinde. Han er nu tilbage i spillet, som assistent træner for Gregg Popovich.

Garnett var en af de mest alsidige spillere i hele sin karriere og kendt for sin altoverskyggende intensitet. Han spillede 12 år for Minnesota Timberwolves og vandt MVP-titlen i 2003-2004. Han satte gang i en bølgen af Big Threes som prægende de sidste 10 år, da han sammen med Ray Allen fik skabt en vej til Boston Celtics inden 07-08 sæsonen.

Udover de sikre valg, er en lang række af nye håbefulde at finde på stemmesedlen. Shawn Marion, Michael Finley og Mark Eaton har for første gang muligheden for at blive valgt ind. Chauncy Billups, Rip Hamilton, Ben Wallace, Chris Webber, Marcus Camby og Mark Jackson er blandt dem, som har haft muligheden flere gange.

Finalisterne til Hall of Fame vil blive offentliggjort ved All-Star kampen i Chicago i februar.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Boston Celtics