fbpx
Connect with us

Brooklyn Nets

LeVert i lukrativ kontraktforlængelse

ESPNs NBA ekspert Adrian Wojnarowski fortæller, at Caris LeVert har indgået i en kontraktforlængelse med hans arbejdsgiver, Brooklyn Nets.

Foto: Erik Drost

LeVert, der fyldte 25 i går (søndag) har kunnet fejre dagen med en ekstra gave, da han nemlig har skrevet under på en kontrakt, der forlænger den nuværende med tre år. Den gælder fra 2020-21 til 2023, og kontraktværdien lyder samlet på hele 52.5 millioner dollars over de tre sæsoner. Caris tilkendegiver sin begejstring for den nye aftale på twitter:

Guarden blev draftet af Nets i 2016, og har spillet der lige siden. Sidste sæson(18/19) snittede han 13.7 point, 3.9 assist og 3.8 rebounds. Han er ung spiller, der stadig udvikler sig, og bliver spændende at følge de kommende år. Potentialet ses også af Brooklyn Nets, der nu sikrer sig ham på holdkortet.

Spillestilen minder om en typisk NBA-guard, han har hurtighed i sit spil, hvor han kan spille sig forbi forsvarsspilleren og komme til kurven med fart. Nok ikke så overraskende for den position, har han også et trepointsskud, der gør ham alsidig i offensiven. Han er stadig en rollespiller på holdet, men han har udsigten til at få en større indflydelse i de kommende år.

Brooklyn Nets signerede to superstjerner tidligere i denne off-season, nemlig Kevin Durant og Kyrie Irving. Det bliver bestemt to mentorer, som Caris LeVert kan læne sig op ad og suge en masse erfaring til sig fra.

Hvis LeVert er gået forbi din næse, kan du se nogle highlights med ham fra sidste sæson her:

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Brooklyn Nets