Find os her

Anden-års spilleren Brandon Ingram, får mere og mere ansvar hos Los Angeles Lakers holdet. I 52 kampe i denne sæson snitter han 16,2 point, 5,2 rebounds og 3,7 assists pr. kamp i 52 kampe

Den 20-årige forward fortæller i interviewet hvorfor der er sket en så positiv fremgang i hans spil, samt hvad den nyerhvervede Isaiah Thomas, kan bidrage med i den gule trøje i denne sæson.

På trods af fremgangen i hans spil for Lakers, fik Ingram i Rising Stars Challenge i nat dog blot 12 minutter på banen, hvor det kun blev til 8 point, 3 rebounds, 1 bassist og 1 steals.

Find odds på NBA på 1xBet.com

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra LA Lakers