fbpx
Find os her

Inden kampen var vi sikre på, at der ville være en kamp i Boston på lørdag. Spørgsmålet var bare om det var en kamp syv mod Bucks, eller om det var første kamp i anden runde.

Udeholdet tog teten i første periode, hvor en varm Terry Rozier kunne sænke den ene 3’er efter den anden.

Det spilovertag holdt dog ikke længe, og for hvert chant der kom fra publikum, var det som om hjemmeholdet vågnede op. Som en hjertestarter blev der råbt ‘Let’s go Bucks’ ud over hele stadium, og lidt efter lidt havde hjemmeholdet indhentet Celtics’ ni-pointsføring. Sådan forsatte resten af kampen, hvor Celts aldrig formåede at levere et lignende comeback.

Khris Middleton, den sandsynligvis mest undervurderede spiller på hele Bucks’ hold (Hvis ikke hele ligaen?), leverede endnu en fremragende aften. Middleton sluttede med 16 point, hvor han skød syv fra otte fra gulvet. Foruden pointene bringer han en stabilitet til et ungt Bucks-mandskab, der til tider har behov for at blive holdt i hånden, når de skal over vejen.

Middleton er også parat til kampen på lørdag, hvor han ser frem til den altafgørende kamp.

“Det er nu eller aldrig. Publikummet i Boston er vilde, ligesom de er her. Det bliver en fantstisk kamp. Der er ingen hemmeligheder mellem de to hold her. Det hold der går videre, er det hold der vil det mest,” sagde Middleton til ESPN efter kampen.

Det var også holdets ubestridte stjerne, Giannis Antetokounmpo’s mening, da han efter kampen fortalte, hvor meget det betød at vinde denne kamp seks for et så ungt og uprøvet mandskab.

“Det er stort. Det betyder meget for vores udvikling som et hold. Vi var i samme position sidste år mod Raptors, og der var vi ikke i stand til at vinde kamp seks. Vi har en kæmpe stor mulighed foran os, og forhåbentligt kan vi tage til Boston og være klar til kamp syv,” sagde Giannis efter sejren til ESPN.

Bucks vandt kampen 97-86, og den afgørende kamp syv spilles lørdag nat klokken 02.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Boston Celtics