fbpx
Find os her

Brad Stevens er af mange regnet som den bedste cheftræner i NBA. Han får det maksimale, og mere til, ud af sit mandskab og formår at lukke ned for modstanderens offensiv. Om de hedder Giannis Antetokounmpo eller Ben Simmons er ligegyldigt. Det skal Brad Stevens nok sørge for.

I nat lykkedes det Boston at holde Sixers’ stjerne-point guard Ben Simmons til et sølle point.

Ben Simmons selvm er bevidst om, hvad der gik galt i nat, og hvordan han skal rette op på det til næste kamp.

“Mentalt, tænkte jeg for meget. Jeg kom til at overtænke spillet. Jeg havde ikke det flow og den frihed, jeg plejer at spille med,” sagde Simmons efter kampen ifølge ESPN og fortsatte “Jeg kommer til at have dårlige kampe, sådan er det. Selvfølgelig er det ikke særlig god timing, men nu skal vi hjem på hjemmebane.”

Boston lykkedes i høj grad med at rotere på Simmons. I stedet for det konsekvent var enten Marcus Smart eller Al Horford der var på ham, roterede de, så det hele tiden var en ny mand med nye forcer. Det eneste der var fælles for den mandsopdækning de spillede Simmons med, var aggressiviteten. Han fik ikke et øjebliks fred, og han blev hevet ned så snart han forsøgte at drive mod kurven.

Boston Celtics vandt kampen 108-103, efter at have været nede med 22 point i anden periode. J.J Redick var rødglødende kampen igennem, og ramte alt han rørte ved. Især i kampens første minutter, formåede Sixers at sætte ham op med nogle gode skud bag 3’eren, og de fik derved skabt et hul ned til Boston. Han sluttede som topscorer i kampen med 23 point.

Det hul fik The C’s først lukket i løbet af tredje periode, hvor spillere som Jayson Tatum og den enormt hypede point guard, Terry Rozier, viste deres kvaliteter.

Alt i alt var det som sædvanlig et well coached Boston mandskab, hvor alle bidragede i begge ender af banen.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Boston Celtics