fbpx
Find os her

NBA

Boston Celtics er klar til næste runde i slutspillet

Boston Celtics er videre til næste runde i slutspillet. Det står klart efter deres fjerde sejr over Indiana Pacers. Celtics vandt fjerde kamp i serien 110-106.

FOTO: Rene Schwletzhe

Boston Celtics er gået videre i slutspillet. Det står klart efter deres fjerde sejr i træk. Serien mod Indiana Pacers endte 4-0 i Celtics’ favør. Den fjerde og sidste kamp blev spillet i Bankers Life Fieldhouse i Indiana. På trods af at Celtics vandt serien 4-0, var serien utrolig tæt.

Første kamp i serien var langt fra en offensiv fest. Kampen endte 84-74 til Celtics. Det var blot tredje gang denne sæson, at et mandskab scorede under 75 point. Pacers kunne ikke få skudene til at gå i kurven. Holdet skød som helhed kun 33% fra gulvet og 22% bag trepointslinjen.

I kamp to og kamp tre forsatte Celtics med at styre kampene. De vandt kamp to 99-91. Især Kyrie Irving var i hopla i seriens anden kamp. Det blev til 37 point, syv assists og seks rebounds til den boldstærke guard. Kamp tre var en lidt anden historie. Celtics var som et mandskab bedre. De viste hvor meget talent de har på holdkortet. Fire spillere med minimum 16 point og 44% fra bag trepointslinjen. Den indsats skabte resultatet 104-96 til Celtics.

Fjerde kamp i serien blev spillet i Indiana. Celtics gik på banen som klare favoritter. De levede op til deres favoritværdighed. I løbet af tredje periode begyndte Pacers’ at bide fra sig. De lå i tredje periode til at vinde kampen. Celtics tog over i fjerde periode og viste deres særklasse. Kampen endte 110-96 og sendte Celtics videre til anden runde af slutspillet.

Modstanderen for Celtics i den næste runde er endnu ikke fundet. Det bliver vinderen af serien mellem Milwaukee Bucks og Detroit Pistons. Bucks fører serien 3-0 og kan gå videre med en sejr i morgen.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra Boston Celtics