fbpx
Find os her

NBA

Boogie Cousins i Warriors-uniformen

Golden State Warriors og DeMarcus Cousins finder sammen og overrasker hele verden.

Foto: Fiba.com

De rige bliver rigere, som man siger. Ejeren af Golden State Warriors modtog stor kritik, da han udtalte, at hans organisation var lysår foran de andre i NBA. Måske er der noget om det. Warriors har netop hentet DeMarcus Cousins til holdet på en et-årig kontrakt værd 5,3 millioner dollars.

Cousins, som af Lebron James, er blevet kaldt “den bedste big man i basketball”, havde en stærk sæson sidste år i New Orleans Pelicans. Han leverede 25,2 point, 12,9 rebounds, 5,4 assists og ramte 35% fra treeren. Desværre blev det kun til 48 kampe, før den dobbelte All Star-spiller rev sin achilliessene over.

Boogie fandt sig i en svær situation denne sommer, hvor han ønskede en stor kontrakt. Der var bare ingen hold, som følte sig trygge ved at give ham den. En skade som Cousins’ tager ofte omkring et år at få genoptrænet. Desuden er achilliesskaden en af de værste en basketballspiller kan få.

Kontraktens længde og størrelse gør det til en god aftale for begge hold; Cousins kan genoptræne uden at føle pres for at komme tilbage på banen, inden han er helt klar. Warriors tager chancen for, at han kan blive bare 80% af den spiller, han var før. Hvis han gør, har man lige opgraderet sin centerposition uendeligt meget. Samtidig giver det mulighed for, at Cousins kan vise, at hans skade er bag ham, og han kan skrive en større kontrakt næste år.

L.A Lakers var reporteret at have interesse i Boogie, som en stjerne til at parre med Lebron James. Deres muligheder for at finde toptalent forsvinder som dug for solen. New Orleans Pelicans som mange forventede ville forlænge med Cousins, skrev tidligere på dagen under med Julius Randle på en to-årig kontrakt.

Tilbage sidder Golden State Warriors, som igen har lavet et home run af en aftale og ler. Selv hvis Cousins ikke får den store indflydelse dette år, så ser det ud til, at Steph Curry er glad:

Tag med på Fullcourts NBA-rejse til New York - Læs mere her

Mere fra Golden State Warriors