fbpx
Find os her

For blot en uge siden mødte Warriors hjemme i Oakland 76’ers og vandt komfortabelt med over 20 point. I nat så det straks anderledes, da 76’ers fra start lignede et hold, der tørstede efter revanche.

Warriors blev fra start overrumplet af et hjemmehold, der spillede som dem selv – med høj fart og masser af præcision. Første periode blev et blow out, og Warriors inkasserede hele 47 point, mens de selv lavede acceptable 28. I andet quarter fik mestrene standset blødningen og tabte blot her med tre, så man kunne gå til pause bagud 74-52.

I pausen fik Kerr talt med sit mandskab, og peptalken samt energidrikken må have virket, for Warriors var langt mere til stede, da man kom ud fra omklædningen.

Det samme kan man ikke sige om 76’ers, der underpræsterede, og tabte kampen på gulvet med blot 15 point på de 12 minutter. Warriors derimod sagde tak for sidst og returnerede den 47 points lussing, de selv fik i første periode.

Curry leverede 20 af sine i alt 35 point i tredje quarter og var i høj grad en faktor i et bemærkelsesværdigt comeback. Warriors var nu foran efter 76’ers sammenbrud, og selv om Joel Embiid og co. tog 4 quarter med to point, så endte sejren på Warriors hænder med 124-116.

Curry blev topscorer for Warriors med 35 point, Durant lavede 27 og veteranen David West lavede 14 point og tog 7 rebounds.

For 76’ers scorede Ben Simmons 23, Embiid 21 mens Redick og Covington hver lavede 20.

Foto: FIBA.COM

Mere fra Golden State Warriors