fbpx
Connect with us

Atlanta Hawks

Trae Young kan ånde lettet op

Trae Young, der har haft en fantastisk start på sæsonen, måtte udgå fra nattens kamp mod Miami Heat, efter han forvred sin ankel.

Credit: ASSOCIATED PRESS
Credit: ASSOCIATED PRESS

Den bare 21-årige pointguard, har fortsat sit imponerede spil, som han viste bider af i slutningen af sidste NBA-sæson. Starten på den nye, har han i den grad bevist, at han er en spiller man skal holde øje med. I Atlanta Hawks’ fire første kampe snitter han 26.8 point, 7.3 assist samt fem rebounds.

Young måtte dog se en af de hyppigere skader, basketballspillere får, i øjenene: en forvredet ankel. I klippet nedenunder, kan man se, at han får trådt ned på Justise Winslows fod, og vrider sin ankel.

De sociale medier og fans på samme platform har været glødende, hvor bekymring om skadens omfang har været den varme kartoffel. Der var blevet udmeldt, at Young skulle havde foretaget en MRI-scanning i dag. Det har dog vist sig, at hans ankel er i bedring, og MRI ikke er nødvendigt, beretter NBA-eksperten Adrian Wojnarowski på twitter.

Så alt tyder på, at Trae Young vender tilbage indenfor en overskuelig fremtid, og at de fleste kan ånde lettet op. Og selv om man ikke er Hawks’ fan, er han en underholdende atlet at følge i NBA.

Månedens spiller

Trae Young blev fornyligt udnævnt til månedens spiller i Øst-konferencen for sit flotte spil. I vest var det Karl-Anthony Towns, der løb med udnævnelsen.

Det bliver spændende, at se om Trae kan holde de flotte procenter, og blive ved med at levere aften efter aften. Alt spillet går i hvert fald gennem guarden, og ansvaret han har fået pålagt, har han taget med stil.

Med sin høje basket IQ, og sine utrolig mange måder at score på, har han samtidig evnen til at aflevere formidable bolde til sine holdkammerater. Han har et godt overblik over banen, og finder ofte den frie mand bag trepointsstregen eller til et alley-oop dunk.

Da Hawks spillede mod Orlando Magic i sidste uge, havde Young nok den bedste kamp i sæsonen, indtil videre. Her scorede han 39 points og satte en iskold treer i de døende minutter af kampen, og dermed sejren.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Atlanta Hawks