fbpx
Connect with us

Atlanta Hawks

Atlanta fortsætter den håbløse kurs

Selv ikke mod Cleveland Cavaliers kunne Atlanta med Trae Young i spidsen få lidt oprejsning.

Credit: ASSOCIATED PRESS
Foto: Arkivfoto

Der er ikke meget at glæde sig over i Atlanta i øjeblikket. Klubben er inde i en stime på otte nederlag og har blot vundet seks kampe i sæson. Seneste sejr var d. 8. december mod Charlotte Hornets, og de dårlige resultater har sendt Hawks på en absolut sidsteplads. Ikke kun i eastern conference men også i det samlede regnskab efter ramponerede mandskaber som New Orleans Pelicans og Golden State Warriors.

Natten op til juleaftensdag var Atlanta på besøg i Cleveland, og selvom det resultatmæssigt endte tæt med stillingen 121-118 til hjemmeholdet, så var Hawks i dele kampen et skridt eller to efter Cavaliers.

Efter at have scoret hele 42 point i første periode gik Cavaliers pointmæssigt lidt i stå. Det gav Atlanta muligheden for at komme ind i kampen og inden sidste periode var kampen helt lige. Cavaliers skabte dog hurtigt på ny et tipointsforspring, og det kom Trae Young og hans holdkammerater sig ikke over.

Trae Young gjorde ellers sit med 30 point og 11 assist og fik en double-double sammen med holdkammeraten John Collins, der scorede 27 point og tog ti rebounds. Hele fire spillere scorede et tocifret antal point for Cavaliers med Colin Sixton som mest scorende med 25 point.

Køb dit NBA-gear her

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Atlanta Hawks