Find os her

Søndag aften vendte Anthony Davis tilbage for New Orleans, efter han forstuvede sin ankel onsdag nat.

Inden da havde Pelicans vundet 11 kampe på stribe, og det var specielt takket være The Brow

Han snittede 32,3 point og 12,3 rebounds i den periode. Derfor var det også et ekstra stort tab, da man fredag nat var tvunget til at spille uden den store power forward. Her blev det til et nederlag, og dermed også en ende på holdets sejrsstime.

I nat var han tilbage efter blot en kamps fravær. Det var ovenikøbet Davis’ 25-års fødselsdag, men der blev ikke delt mange gaver ud fra Jazz-mandskabet, der spillede en solid kamp og hev en 116-99 sejr hjem.

Kampens helt store oplevelse var dog Anthony Davis. Han lavede sin første triple-double nogensinde med 25 point, 11 rebounds og 10 blocks. Dermed blev han den første spiller siden Hassan Whiteside tilbage i maj 2016, til at lave en triple-double med blocks.

Derudover satte han også en ny klub- og personlig rekord med ti blocks i en kamp.

Kampens hovedperson var dog ikke synderligt tilfreds, trods den store præstation.

“Vi tabte, så jeg er lidt ligeglad med en ny personlig rekord eller sådan noget. Jeg skal spille bedre,” sagde han efterfølgende ifølge ESPN.com.

New Orleans Pelicans er en del af den tætte slutspilskamp i Western Conference, hvor de er at finde på en 4.plads, blot halvanden kamp fra at ryge ud af de adgangsgivende pladser.

Find odds på NBA på 1xBet.com

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra NBA