fbpx
Connect with us

Milwaukee Bucks

Antetokounmpo kan se frem til rekordkontrakt

Giannis Antetokounmpo skal ikke bange for at løbe tør for penge, hvis han underskriver en ny kontrakt med Milwaukee Bucks.

Foto: Arkivfoto

Godt nok er hans hold, Milwaukee Bucks, på hælene i conference-finaleserien mod Toronto Raptors efter nattens nederlag, men alligevel kan Giannis Antetokounmpo godt gå og smile. Han er med i kapløbet som årets MVP, han er netop blevet udnævnt til årets first team i NBA, og så kan han næste år se frem mod NBA-historiens største kontrakt, ifølge ESPN’s Bobby Marks.

Hvis Antetokounmpo vælger at forlænge sin kontrakt for en ny femårig periode og få en såkaldt supermax kontrakt, så kan han se frem til svimlende 247,3 millioners dollars. Det betyder, at han i de næste fem sæsoner vil modtage 42,6, 46, 49,5, 52,9 og 56,3 millioner dollars, hvilket samtidig vil udgøre 35% af Bucks’ lønbudget.

Kontrakter af disse størrelser kan kun gives til spillere, hvis de  bliver i deres nuværende klub, har været i NBA i mindst syv år og ikke har været traded siden de første fire år af karrieren i NBA. Ydermere skal spilleren udfylde et af de følgende kriterier:

  • Være på et All NBA Team i den nuværende sæson eller have været det i de to forgangende sæsoner.
  • ELLER være Defensive Player of The Year den nuværende sæson, eller været det de to forgangende sæsoner.
  • ELLER været MVP i en af de seneste tre sæsoner inklusiv den nuværende sæson.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Milwaukee Bucks