fbpx
Find os her
Forrige1 af 3Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Mathias Søby Dalbøge

Guard: Stephen Curry

(51 kampe – 26,4 point – 5,1 rebounds – 6,1 assists)

Han spiller kun 51 kampe, men Curry’s .675% true shooting er det højeste for en high volume spiller nogensinde. Havde det ikke været for skader, havde Curry uden tvivl haft en plads på 1st team.

Guard: Russell Westbrook

(80 kampe – 25,4 point – 10,1 rebounds – 10,3 assists)

Jeg må erkende, at jeg ikke er meget for det. Jeg er af den holdning, at Westbrook ikke er den type spiller, der kan føre sit hold til et mesterskab. Det har DeMar DeRozan, Bradley Beal, Kyle Lowry, Kemba Walker, Lou Williams og Devin Booker til gengæld heller ikke været i år.

Sad.

Forward: Ben Simmons

(81 kampe – 15,8 point – 8,1 rebounds – 8,2 assists)

Simmons har præsteret en af de flotteste rookie sæsoner i mands minde. Han ender med 12 triple-doubles i alt og smadrer dermed Magic Johnson’s rekord for flest rookie triple-doubles nogensinde. Over en periode på ti kampe, der strakte sig fra marts til april, snittede den unge stjerne 14,8 point per kamp, 10,4 rebounds per kamp og 10,5 assists per kamp på .641% fra gulvet.

Forward: Al Horford

(72 kampe – 12,9 point – 7,4 rebounds – 3,9 assists)

Horford er egentlig mere en center, end han er en forward, men positioner er kun blevet opfundet, så den gennemsnitlige fan kunne følge med. Det er en konjunktion, der egentlig ikke har noget med basketball at gøre. Så Horford får min sidste forward plads, ikke mindst fordi Boston Celtics fortjener en plads, og Horford har i min optik været deres bedste spiller.

Bonus! Horford er lige nu top fem i slutspillet i seks ud af otte af de traditionelle hustle-statistikker:

  • Screen Assists – 5
  • Loose Balls Recovered – 2
  • Contested Shots – 1
  • Contested 2pt Shots – 3
  • Contested 3pt Shots – 1
  • Box Outs – 2

 

Center: Joel Embiid

(63 kampe – 22,9 point – 11 rebounds – 1,8 blocks)

Jeg er ikke ligeså hyped på Embiid, som de fleste. Men hans statistikker taler for sig selv, og han sætter sit præg på alle de kampe, han spiller i.

Forrige1 af 3Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Tag med på Fullcourts NBA-rejse til New York - Læs mere her

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra NBA