fbpx
Find os her
Forrige1 af 3Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Hvis I ikke fik set vores førstehold, så tryk her!

Steffen Kartman

Guard: Russell Westbrook

(80 kampe – 25,4 point – 10,1 rebounds – 10,3 assists)

Sidste sæson blev Westbrook den første siden The Big O, Oscar Robertson, til at snitte en triple-double over en hel sæson. I år gjorde han det så igen. Westbrook er måske ikke den sjoveste at spille sammen med, men det er ikke til at komme uden om, at han en fantastisk basketballspiller.

Guard: Victor Oladipo

(75 kampe – 23,1 point – 5,2 rebounds – 4,3 assists)

Oladipo blev inden sæsonen byttet til Indiana Pacers og friheden ved at være ude af Westbrooks skygge gjorde underværker for Oladipos spil. Han var en All Star for første gang, og tog et undertippet Pacers hold til slutspillet.

Forward: Giannis Antetokounmpo

(75 kampe – 26,9 point – 10 rebounds – 4,8 assists)

The Greek Freak var i sandhed et monster i årets sæson. At jeg har ham her og ikke på førsteholdet, er fordi Milwaukee Bucks i mine øjne har haft en skuffende sæson. En All-NBA spiller i East burde kunne få sit hold til flere sejre end 44.

https://www.youtube.com/watch?v=vOsP10ynOHY

Forward: LaMarcus Aldridge 

(75 kampe – 23,1 point – 8,5 rebounds – 1,2 blocks)

Sidste sommer tilbød jeg min canadiske ven LA for Serge Ibaka. Så forfærdelig var Aldridge’s sæson og særlig playoff efter Kawhi Leonard blev skadet af Zaza Pachulia. Jeg er glad for, at Spurs ikke lyttede til mig. For sikke en sæson LaMarcus Aldridge leverede i år. Han var den eneste stabile offensive spiller i Spurs’ rotation og blev blot den femte spiller i holdets historie til at være topscorer i 50+ kampe i én sæson.

Center: Al Horford

(72 kampe – 12,9 point – 7,4 rebounds – 4,7 assists)

Bortset fra Kyrie Irvings hæsblæsende start med Boston Celtics har Big Al været den vigtigste spiller for et fremragende – og overraskende – Boston hold. Hans basket IQ – særligt i forsvarsenden – har været en stor grund til, at Boston havde ligaens bedste forsvar. Hans stats er ikke prangende, men hans impact på holdets sæson, gør ham fortjent til denne plads i min bog.

Forrige1 af 3Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Tag med på Fullcourts NBA-rejse til New York - Læs mere her

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra NBA