fbpx
Connect with us

Boston Celtics

Årets forsvarshold i NBA udvalgt

Årets forsvarshold i NBA er fundet, hvor den ene finalist i East, Milwaukee Bucks, har to spillere på holdet.

Foto: Keith Allison - Flickr.com

I går blev årets rookie-hold udnævnt, og i dag kom turen så til det bedste forsvarshold.

Marcus Smart, Boston Celtics

Boston Celtics levede ikke op til de forventninger, der var til holdet inden sæsonstart, men nåede alligevel semifinalen i East, hvor Milwaukee Bucks blev endestationen. Det er første gang, han er en del af årets forsvarshold, og han fik 145 point.

Marcus Smart var en af de spillere, der leverede en stabil sæson. Guarden er således blevet valgt til årets forsvarshold. Smart spillede 80 kampe, hvoraf han startede inde i 60 af dem. Han spillede i snit 28,4 minutter, scorede 9,3 point, lavede 3,9 assists, tog 3,5 rebounds og lavede 1,8 steals.

Eric Bledsoe, Milwaukee Bucks

Eric Bledsoe har for alvor fundet spilleglæden i Milwaukee. To gode sæsoner er det blevet til, og i år er Bucks tæt på at kunne spille sig i NBA-finalen, mens Bledsoe har opnået at tilspille sig en plads på årets forsvarshold for første gang via 100 point i afstemningen.

Bledsoe spillede 78 kampe i grundspillet og startede inde i dem alle. Han har i snit spillet 27,8 minutter, hvor han har scoret 13,9 point, lavet 4,5 assists, taget 3,8 rebounds og lavet 1,5 steals.

Giannis Antetokounmpo, Milwaukee Bucks

Han er en af de absolutte topkandidater i kampen om titlen som årets MVP og er sammen med resten af Milwaukee Bucks-holdet tæt på at spille sig i NBA-finalen. Første personlige hæder er dog kommet i hus med udnævnelsen til årets forsvarshold. Med 193 point var han lige efter Gobert og George.

Forwarden har tilbragt seks sæsoner hos Milwaukee, og i denne sæson har han spillet 72 kampe, hvor han har startet inde i dem alle. Han har i snit spillet 33,1 minutter, scoret 22,5 point, taget 10,4 rebounds, lavet 4,5 assists, lavet 1,7 blocks og 1,2 steals. Han stats er blevet forøget væsentligt i slutspillet, hvor han blandt andet har scoret knap fire point mere i snit end i resten af sæsonen.

Paul George, Oklahoma Thunder

Paul George har for alvor fundet sit gamle niveau frem. Han har, sammen med Russell Westbrook, båret Thunder langt. Det rakte til en sjetteplads, men holdet røg efterfølgende ud til Portland Trail Blazers. Han fik med 195 point næst flest point.

Som tilfældet er det med Antetokounmpo, har Paul George leveret endnu bedre stats i slutspillet end i grundspillet. Han har over sæsonen snittet 37 minutter, scoret 24,2 point, taget 7,5 rebounds, lavet 3,5 assists og 2,3 steals.

Rudy Gobert, Utah Jazz

Utah Jazz har været en af sæsonens positive overraskelser. En femteplads i grundspillet blev det til, for i slutspillet røg holdet efterfølgende ud til Houston Rockets. Han fik flest point i afstemningen, hvor det blev til 197 point.

Center-spilleren har spillet 81 kampe i denne sæson, og han startede inde i 80 af dem. I snit har han spillet 29,5 minutter, scoret 11,2 point, taget 10,4 rebounds, lavet 2,4 blocks og lavet 1,4 assists. Dermed blev det til en solid double-double i snit.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Boston Celtics