fbpx
Connect with us

NBA

5 ting du skal holde øje med, når NBA starter i nat

Eric Bledsoe

Efter en pause på fire og en halv måned er NBA i nat tilbage. Vi klæder dig på til genstarten med fem ting, du skal holde øje med i verdens bedste basketball liga.

1. Der er bedre forhold for skytter

På sin Instagram fortalte Terrence Ross fra Orlandon Magic, at der er gode forhold for skytter på de nye baner. Han forklarede, at der er perfekte forhold for spillernes dybdesyn, da der ikke er noget, der forstyrer i baggrunden (som f.eks. fans), men bare en ren sort baggrund. Hvis dette er rigtig, så kan det blive en fordel for de hold, der skyder flest 3’ere, og vi kommer måske til at se rekorder, der kan stå for fald.

2. Tempoet

Selvom der har været træningskampe, så er tempoet stadig et stort spørgsmål, når der skal spilles for alvor. Og påvirker manglen på tilskuere intensiteten i kampene? Tempoet kommer nok ikke til at være det samme som inden pausen, men spørgsmålet er, hvor længe der går, før vi er tilbage til det niveau igen.

3. Den nye “play-in tournament”

NBA eksperimenterer med en ny turnering, hvor 8. og 9. seed skal spille om den sidste play-off plads, hvis der er under fem tabte kampe mellem holdende. Her skal 8. seed vinde en enkel kamp, og 9. seed to kampe for at sikre sig den sidste play-off plads. Hvis det fungerer, kan det blive en fast del af NBA fremover. Vi kan også få nogle vanvittige kampe mellem Grizzlies og enten Pelicans eller Trail Blazers (kan i teorien også blive helt andre hold).

4. Har spillerne ændret stil under pausen?

I en af træningskampene skød Ben Simmons lige pludselig en 3’er. Bliver det endelig fast inventar i hans spil? Hvor meget har Zion Williamson og Ja Morant udviklede sig med fire måneders træning? Vores opfattelse af forskellige spillere kan ændre sig markant, når vi ser dem igen i Orlando.

5. Spillere, der er kommet tilbage fra skade

Victor Oladipo og Jusuf Nurkic er tilbage efter langtids skader. Ben Simmons og Giannis Antetokounmpo havde små skader inden pausen, men er nu begge tilbage til fuld styrke. Det er alle spillere, der kan få en afgørende betydning for, hvordan sæsonen ender, men det kunne have set anderledes ud, hvis sæsonen ikke havde været på pause.

Ligaen vender tilbage i nat kl. 00:30 med kampen mellem New Orleans Pelicans og Utah Jazz. Kl. 03:00 er der så stjerneopgør, når Los Angeles Lakers og Los Angeles Clippers tørner sammen. Begge kampe kan ses på TV2 SPORT X med danske kommentatorer.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA