fbpx
Connect with us

Eurobasket

Umulig opgave for Danmark at komme til EM efter nederlag til Belgien

Nu skal det naturligvis ikke blive en tude-artikel, men før kvalifikationen nærmest er startet, ser det allerede sort ud for Danmark, hvis de skal have drømme om en plads ved FIBA Eurobasket næste år.

Foto: FIBA.basketball

Vores danske drenge led i går et fuld fortjent nederlag til Belgien, som simpelthen bare spillede drømmebasket! På forhånd var det netop Belgien man som dansker skulle håbe på, vi kunne måle sig med. Men efter kvalifikationens to første runder, må man også bare sande, at det er det i høj grad ikke.

Med belgiernes drømmestart på kvalifikationen, med to storsejre over Litauen og Danmark, ser det umådeligt svært ud for Danmark at komme til EM næste år. Ja nærmest umulig.

For Tjekkiet som er medværter for slutrunden i 2021, er automatisk kvalificeret, så ender tjekkerne fire og Danmark treer, er dette ikke nok til at kvalificere sig. Danmark skal derfor ende bedre end enten Belgien eller Litauen, som det ser ud lige nu.

Den nemmeste vej for Danmark er derfor stadig at slå Belgien med større margin, end de tabte med i går aftes, og så skal de have en sejr mere enten mod Tjekkiet eller mod Litauen. Derudover må Tjekkiet naturligvis heller ikke vinde flere kampe.

Heldigvis for danskerne er der et stykke tid til næste vindue, som ligger i slutningen af november. Der kan nå at ske meget, men det kræver et regulært mirakel.

Se highlights fra gårsdagens kamp her.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Eurobasket