fbpx
Find os her

Landshold

Landsholdets program for anden runde ved Præ-kvalen til EM er lagt

Det danske basketball landshold har fået både modstander og datoer, for de kommende kampe i anden runde ved Præ-kvalifikationen til EuroBasket 2021.

Det danske landshold placerede sig sikkert videre til anden runde ved EuroBasket 2021 Præ-kvalifikationen.

Med fire sejre ud af fire mulige over Albanien og Armenien, gik Danmark videre til anden runde som nummer et fra gruppen.

I anden runde hedder modstanderne vores naboer fra Sverige og ikke mindst Hviderusland. Allerede nu står det klart hvornår de danske drenge kommer i aktion igen.

Det danske landshold både starter og slutter på udebane, og skal spille to hjemmebanekampe i hhv. Ballerup Super Arena og Arena Næstved på Sjælland.

Det eneste kamptidspunkt som Fullcourt er bekendt med i øjeblikket, er for hjemmebaneopgøret mod Sverige, som starter kl. 16.00.

Det danske program i anden runde:

13. September: Hviderusland – Danmark

16. September: Danmark – Sverige (Ballerup Super Arena)

02. December: Danmark – Hviderusland (Arena Næstved)

21. Februar: Sverige – Danmark

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra Eurobasket