fbpx
Connect with us

FIBA World Cup

USA i knæ – Overlever OT mod Tyrkiet!

Foto: FIBA.com

USA viste her til eftermiddag deres skrøbelighed, da Tyrkiet var utrolig tæt på at skabe overraskelsen og tage en sejr. Amerikanerne overlevede kampen mod tyrkerne, som gik i overtid, og de vandt med et enkelt point, 93-92.

FIBA har ikke USA på førstepladsen over favoritter til at vinde VM. Denne tilhører Serbien, og i dag så vi også hvorfor. Det amerikanske landshold er ikke hvad, det var ved de tidligere slutrunder, og de store nationer især i Europa har fået blod på tanden, efter at Australien tidligere på måneden i en testkamp slog amerikanerne.

Kampen var intens i løbet af samtlige minutter, og tyrkerne lod aldrig USA bringe sig foran med sikre cifre. Med blot 0,1 sekund tilbage af kampen fejlede Cedi Osman Jason Tatum, som fik tre forsøg fra linien. Han brændte en enkelt, og det betød overtid.

Her fik USA hurtig sat sig i front med et 7-0 run. Tyrkiet havde ved resultatet 91-92 mulighed for at tage føringen, men Dogus Balbay og Osman brændte nogle skæbnesvangre forsøg fra straffekastslinien.

Tyrkiets bedste spiller blev Ersan Ilyasova med sin double-double præstation med 23 point og 14 rebounds. Melih Mahmutoglu stod for 18 point, efterfulgt af Furkan Korkmaz med 16, Cedi Osman med 15 og Scott Wilbekin med 12 point.

Hos Amerikanerne blev bedste mand Kemba Walker med sine 14 point, 6 rebounds og 7 assists. Topscorer blev Khris Middleton med 15 point. Myles Turner, Jayson Tatum og Joe Harris scorede hver 11 point.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in FIBA World Cup