fbpx
Connect with us

FIBA World Cup

Afbudsramte USA uden problemer mod svage Tjekkiet

Ingen overraskelse da USA åbnede op for VM-turneringen hvor Tjekkiet ikke var den største udfordring for amerikanerne.

Foto: FIBA.com

VM i basketball handler i bund og grund om en enkelt ting, at slå USA. Dette lykkedes ikke svage Tjekkiet i dag, der ligesom USA er afbudsramt i form af blandt andet Fenerbahce-stjernen, og den tidligere NBA-spiller Jan Vesely, som er holdets helt store profil..

En jævnbyrdig første periode, blev udskiftet med dominans af USA, som blot kunne trække mere og mere fra. USA vandt i sidste ende sikkert over Tjekkiet med 67-88.

Amerikanernes topscorer blev Utah Jazz stjernen Donovan Mitchell med 16 point, efterfulgt af Harrison Barnes med 14, Kemba Walker med 13 og Jayson Tatum med 10 point.

For tjekkerne blev Tomas Satoransky topscorer med 17 point, imens Bohacik og Hruban stod for 13 point hver.

USA der som bekendt er uden stjerner om Lebron James, Kevin Durant, Steph Curry med flere så dog i dag langt fra skræmmende ud på banen, og det bliver spændende at se om hvad de kan præstere når de møder nogle af de store nationer i knald-eller-fald kampene.

Gruppespillet kommer nemlig langt fra til at give et oprigtigt billede af deres kvalitet, da modstanderne i form af Tyrkiet, Japan og Tjekkiet, godt og vel er svage.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in FIBA World Cup