fbpx
Connect with us

Landshold

Danmark vandt gruppefinale

Med sejren over Montenegro sikrede Danmarks U16-herrer sig førstepladsen i puljen.

Foto: Youtube

Efter sejre over henholdsvis Schweiz og Island i fjerde runde, skulle kampen om førstepladsen afgøres i det direkte opgør mellem Danmark og Montenegro. Det opgør slap Danmark bedst fra med en sejr på 71-62.

En scoringsfattig første periode med samlet kun 18 point og en smal sejr i anden periode sendte Danmark til pause med en føring på seks point.

Montenegro vendte dog kampen på hovedet i tredje periode, hvor værterne kom godt igen og bragte sig foran med et enkelt point.

Det slog dog ikke danskerne ud. Langsomt fik Danmark overtaget kampen igen og holdt Montenegro fra scoringer. Med et par små run fik de skabt det afgørende forspring.

Danmark konsoliderede placeringens som gruppens bedste hold, hvor Noah Sørensen og Gustav Knudsen på ny begge leverede en brandkamp.

Noah Sørensen blev topscorer med hele 30 point. Han skød imponerende 14/19 (73,7%, red) fra feltet. Derudover blev det til syv rebounds, fem assist, tre steal og en effektivitet på 32.

Gustav Knudsen stod for 15 point i kampen og hele 18 rebounds. En flot double-double  krydret med et enkelt steal og et block.

Torsdag kl. 16 spiller Danmark deres næste kamp. De møder Rumænien, der blev toer i gruppe D.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Landshold