fbpx
Find os her

Landshold

Danmark på jagt efter anden kvalrunde mod Armenien

I morgen kan Danmark sikre sig adgang til næste runde, af kvalifikationen til Eurobasket i 2021. Modstanderen er Armenien, som landsholdet besejrede med nød og næppe i første kamp. Der er lagt op til fest og tilskuerrekord for landsholdet i Ballerup i morgen!

Alt er nærmest klappet og klart, når Danmarks bedste basketballspillere tørner ud i Ballerup Super Arena i morgen aften. Der meldes om meget tæt på udsolgt, og der er allerede solgt nok billetter til, at man kan sige at den hidtige tilskuerrekord til en basketball landskamp bliver slået.

Der er dermed lagt op til en kæmpe fest i Ballerup, hvor Danmarks drenge kan sikre sig adgang til næste runde af kvalifikationen til Eurobasket 2021. Næste runde bliver væsentlig sjovere at følge, da Danmark kan komme i kvalifikationspulje med store europæiske nationer som Spanien, Frankrig eller Grækenland.

Danmark stiller i næsten stærkeste opstilling, selvom man fortsat må spille uden Shavon Shields, som formentlig er den aller stærkeste spiller med et dansk pas pt.

Det bør dog ikke give problemer for det danske hold, som også i træningskampene op til kampen, har vist lovende takter. Her har de slået Schweiz med 85-48 og Cypern med 103-60, så selvtilliden er i den grad i orden inden morgendagens kamp.

Hvis du vil vide mere om kampen, spillerne og modstanderen, så er Fullcourt live klar med optakt fra kl. 17:00 på Youtube.

Du kan desuden vinde en Molten Basketbold fra NordicBasketball.com med autografer fra landsholdets spillere, se med i udsendelsen for at se hvordan du kan vinde bolden.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Eurobasket