fbpx
Connect with us

Landshold

Comeback gav sikker sejr og Danmark en semifinaleplads

En fantastisk fjerde periode gav Danmark en, på papiret, sikker sejr over Rumænien .

Foto: Youtube

De danske U16-herrer har gjort en god figur ved årets B-EM i Podgorica, og torsdag fortsatte eventyret for de unge spillere. Således blev Rumænien fejet af banen med et nederlag på 86-70.

De to hold fulgtes godt nok ad i hele første periode, men med de sidste fem point i perioden var Rumænien foran med tre. De blåklædte rumænere fortsatte i anden periode og fik forspringet helt op på ni point. Ved pausen var det dog reduceret til blot fire point. 38-34 til Rumænien.

Danskerne kom godt ud fra pausen og satte sig hurtigt på kampen. Kort inde i fjerde periode var Danmark foran med et enkelt point, og det var også facit inden sidste periode.

Igen startede Rumænien bedst, men et 10-0 run satte danskerne i gang, og det fandt det rumænske mandskab aldrig et modsvar på. Danmark vandt sidste periode med 28-13 og dermed en samlet sejr på 86-70.

Noah Sørensen blev atter topscorer med 20 point, mens også Nicklas Pedersen og Marvin Brumfield viste sig frem og scorede henholdsvis 18 og 16 point.

Sørensen leverede en flot double-double med 20 point og 11 assist, mens Gustav Knudsen, der godt nok kun scorede otte point, spillede endnu en flot kamp med 12 rebounds, syv assists og tee steals.

Dermed er Danmark klar til semifinalen, hvor modstanderen hedder Holland. Ligesom Danmark er Oranje ubesejrede i turneringen. Kampen spilles i morgen fredag kl. 18.15.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Landshold