fbpx
Connect with us

EuroLeague

Tyler Ennis ude: Fenerbahce jagter erstatning

Amerikanske Tyler Ennis måtte udgå for Fenerbahce efter at han brækkede benet i opgøret søndag aften. Fenerbahce er nu på jagt efter en erstatning.

Den tidligere NBA-spiller Tyler Ennis måtte udgå med en skade, da Fenerbahce igår aftes mødte Büyükçekmece i den bedste tyrkiske række.

Ennis nåede kun at spille fem minutter af kampen før amerikaneren måtte udgå med et brækket ben, ifølge EuroLeagues hjemmeside.

Han blev øjeblikkeligt taget med på hospitalet og undersøgt. Skaden skulle angiveligt være så slem at Ennis kommer til at misse en stor del af sæsonen, hvis ikke hele sæsonen.

Fenerbahce er allerede gået på jagt efter en erstatning for amerikaneren som blev spået en stor europæisk sæson for det tyrkiske storhold som er én af favoritterne til at vinde Europas bedste klubturnering EuroLeague.

Han har i turneringens første tre kampe snittet 6.3 points og 1 assists, hvor han er kommet ind fra bænken.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in EuroLeague