fbpx
Find os her

Internationalt

Tenerife tilknytter Iffe

Iffe Lundberg er fortid hos BAXI Manresa. Danskeren er netop blevet præsenteret hos ligarivalerne Iberostar Tenerife.

Foto: Arkivfoto

Den danske landsholdsspiller skifter klub. Iffe Lundberg har, efter to fremragende sæsoner for BAXI Manresa, valgt at skifte til Iberostar Tenerife. Klubben har i forvejen de to danskere, Sami Eleraky og Mads Bonde, tilknyttet.

Iberostar Tenerife rykkede op i den bedste række i 2012 og har siden været at finde i den bedste række. Klubbens bedste placering er en femteplads i grundspillet, to kvartfinaler i slutspillet, og de seneste to sæsoner har holdet nået semifinalen i pokalturneringen, Copa del Rey.

Manresa rykkede sidste sommer op og imponerede ved at nå slutspillet. Klubben blev nummer otte og kom med på bekostning af Iberostar Tenerife, der endte på niendepladsen. Manresa røg efterfølgende ud til Real Madrid i kvartfinalen.

Begge hold deltager i dette års Basketball Champions League. Manresa er med europæisk for første gang i mange år, mens Tenerife er med i Champions League for tredje år i træk.

Lundberg spillede i sidste sæson 36 kampe og snittede 10,3 point, 2,8 rebound, tre assist og 1,1 steal.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketball Champions League