fbpx
Connect with us

Internationalt

Shavon Shields topscorer i skuffende nederlag

Trods en god præstation fra Shavon Shields så skuffede Baskonia på ny. Iffe spillede fin kamp og var med til at vinde for Tenerife.

Foto: Arkivfoto

Kirolbet Baskonia med Shavon Shields på holdkortet har været en kæmpe skuffelse i ligaen. Holdet, der også spiller med i EuroLeague, har blot vundet ni ud af 19 kampe og ligger placeret på en skuffende tiendeplads uden for slutspillet.

Søndag eftermiddag tabte holdet hjemme med 77-73 til en af sæsonens positive historier, MBA Andorra, der med sejren kravler op på en øjeblikkelig femteplads. Det var nok en stakket frist, men Shavon Shields kunne glæde sig over personlig succes. Han blev kampens topscorer med 18 point ved at skyde 4/6 fra feltet og 3/9 fra distancen. Derudover blev det til syv rebounds og fire assists.

Andetsteds fortsatte Iffe Lundberg og holdkammeraterne fra Iberostar Tenerife de gode takter. Tenerife kunne lørdag rejse hjem fra San Pablo Burgos med en sejr på 70-54. En sejr der konsoliderer deres plads som ligaens pt. fjerde bedste hold, kun to sejre fra topholdene Real Madrid og FC Barcelona. På kun 15 minutter scorede Iffe Lundberg 15 ved at skyde 3/3 fra feltet og 1/3 fra distancen og tog to rebounds.

Køb dit NBA-gear her

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Internationalt